Noliktavā

Izolēti Pusdienas Maisā Katjonu Auduma Atkārtoti Liela Jauda, Pusdienas Tote Lieliskas Izolācijas Efektu Ceļojumu

(0)
€29.30 €53.27
Sku: w1114
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Dzesētāja Soma, Katjonu Audums Lielisks Izolācijas Efektu Liela Jauda, Salokāma Pusdienas Kaste Soma Āra Kempings

1. LABA SILTUMIZOLĀCIJA: Cooler bag iekšējā membrāna ar augstu kvalitāti, EVA, labas izolācijas efektu, piemērots kempings, pārgājieni, parkos, pludmalēs utt.kā pārtikas uzglabāšanas uzglabāšanas uzglabāšanas soma, droša un tīra.

2. LIELA JAUDA: Izolēta, pusdienas maisa tilpums, pilnībā paplašināts izmērs ir ļoti liels, var uzņemt vairāk preču, lai apmierinātu vairāk vajadzībām, karstā un aukstā divējāda lietojuma preču, viegli tīrāma.

3. IZTURĪGI MATERIĀLI: Pusdienas maisā, izmantojot augstas kvalitātes sabiezējumu katjonu auduma, regulāra saskaņošana, labu brošēšana, rieva izturīgs pret nodilumu izturīgs mazgājams, vienreizēji, nav viegli izgaist.

4. SALOKĀMA: Pusdienas kastē maiss, kad to neizmanto, var salocīt glabāšanai, rokas dizains vai abām rokām, turot sānu rokturis, nav aizņem uzglabāšanas telpa.

5. RĀVĒJSLĒDZĒJA KABATAS: Pusdienas tote priekšā, 1 ar rāvējslēdzēju kabatas dizaina, ko izmanto, lai saglabātu karotes, dakšiņas, atslēgas, mobilo tālruņu, ID kartes, maki, datu kabeļi, akumulatori vai citu mazu piederumi.

Specifikācija: Postenis Tips: Pusdienas Soma

Materiāls: Katjonu Auduma, EVA Iekšējā Starplika

Pilnībā Paplašināts Izmērs: Apm. 46x30x30cm/18.1x11.8x11.8kas

Iepakojums Saraksts: 1 x Pusdienas Soma

Piezīme: Visi dati tiek novērtēti manuāli, un ir dažas kļūdas, mērījumu rezultātus.

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.projektsdivi9.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. KUĢNIECĪBAS LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par importē nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies.

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.projektsdivi9.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un jācenšas panākt klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs