Noliktavā

Bērnu Duša Dāvanu, lai Jaunā Mamma Dzīves Tote Soma, Mātes Diena Tote Somas Ūdens necaurlaidīgs Neilons Atkārtoti lietojamiem Pārtikas Maisu Lielu Jaudu

(0)
€6.71 €9.32
Sku: w11829
Kategorijas: Mātes Un Bērni
Krāsa:

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Sport Utility Organizators Soma: Mūsu ratiņus organizators soma aprīkotas ar lielu atvērtu kabatas, uzglabāšanas bērnu autiņi vai citas preces, elastīgs slēgšanas & sprādzes var novērst jūsu stuff nav izkrist pat uz nelīdzena ceļa.

Cieši sasaistās: organizators Soma iezīmes ar siksnu, jostu , āķi un cilpas aizdares, lai viegli fiksētu uz ratiem vai bērnu gultiņa bāri, jums ir nepieciešams, lai instalētu, varētu cieši noslēgt maču gandrīz bērnu ratiņi, ļoti saderīgi.

Uzticams Materiāls: organizators maiss izmantot izturīga neilona materiāla, nodiluma izturība un ūdensnecaurlaidīgs, viegli mazgājams un ātri žāvēšanas, rip-stop un pretoties ilgstošai lietošanai.

Liela Jauda, Universāls Maisā: sport uzglabāšanas maiss izmantot ūdensizturīgs materiāls, mīksts un nestrukturētas liela izmēra kabatas varētu piemērota organizēt dažādus objektus, krūzītes, pudelītes, autiņi, segas, atbrīvot savu roku, kamēr iepirkšanās, pastaigas, ceļojumi , stabili fiksēta un worry-free lietas slīd ārā vai kritums.

Plašs Pielietojums: universālais organizators soma, kas ir piemērots vairumam veida pushchair, bērnu ratiņi, bērnu ratiņus un golfa grozam, beachchair, bērnu gultiņa bar, bez ierobežots rokturi bāri forma, viegli uzstādīt, vairākas izmantojot apstākļu gadījumā.

Specifikācijas:

Produkta Izmērs: apm. 70x40cm/27.56x15.74inch

Materiāls: Neilons ūdensnecaurlaidīgs audums

Stils: Lācis/Olīvu/Tiger/Trusis

Komplektā Ietilpst:

1x Bērnu Ratiņus Organizators Soma

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

  • CN : Ķīna
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs : F1CB1AG200473
  • Zīmola Nosaukums : QILEJVS
  • Vecums : 7-12m
  • Veids : Sport Bag
  • Materiāls : KOKVILNAS

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs