Noliktavā

KALOUR 72pcs Premium Krāsainu Zīmuļi Pieaugušiem Bērniem Krāsojamā Grāmata,Rāvējslēdzēju Slots Zīmuli Gadījumā,ar Asinātāju,Mīksts Kodols,7 Metālisks

(0)
€25.34 €43.68
Sku: w12810
Kategorijas: Pildspalvas, Zīmuļi & Rakstīšanas Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Par šo preci

【Krāsainu Zīmuļi Rāvējslēdzēju Gadījumā Set] aicina:Kalour komplekts 72 krāsainu zīmuļi ir 72 dažādas krāsas,Jūs varat atrast jebkuru krāsu jums nepieciešams, šajos bagātināt jūsu krāsojamā grāmata.Ideāls komplekts Māksliniekiem pieaugušajiem iesācējiem.

【Numurētas&Nosaukts] aicina : Katru zīmuli ķermeņa ir unikāla ciparu un krāsu nosaukumu viegli krāsu identifikācija.krāsu zīmulis ir izgatavots no augstas kvalitātes basswood, kas ir ļoti viegli asināt.Atbilst U. S. ASTM D-4236 & EN71-3.nav toksisks droši.

【Spilgtas,Dinamiskas Krāsu] aicina : Katru zīmuli iekšpusē ir aprīkots ar augstas kvalitātes kodoliem.Par zīdaini gludu,samtaini mīkstu grifeles noteikt daudz spilgtu krāsu,krāsainās kodols ir ļoti pigmentēts, Ideāls krāsošana & zīmējumu utt.Mīksto break-izturīgs serdeņi ražot neticami signāls, ideāls sajaukšanas un uzklāšanas vairākas krāsas.

【7 Metāla Krāsainu Zīmuļi] aicina:7 gabali, metāla krāsainu zīmuļi nodrošina tikai tiesības līmeni metālisku spīdumu.Eco zīmuļi pievienot žilbinošas ietekme uz tumšas krāsas papīra.

【Augstas Kvalitātes Lietā] aicina:Augstas kvalitātes audekla, un no kokvilnas, izturīga materiāla ar spēcīgu rāvējslēdzēju, izturīgs, kvalitāte garantēta.Mūsu zīmuļu kaste ir 72 atsevišķas nišas,elastīgo siksniņu, tur katru zīmuli vai pildspalvu droši un neļauj tos, kas veic vai tiek pastiprināts.Lieliska dāvana ģimenei, draugiem, māksliniekiem.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums : KALOUR
  • Svina Krāsas : Krāsas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs