Noliktavā

Bezmaksas Piegāde SC-LC sieviešu un vīriešu hibrīda adapteris SM vai MM 10 gab

(0)
€101.76
Sku: w17636
Kategorijas: Mobilo Telefonu Un Telekomunikāciju
Krāsa:

Pilns apraksts

HuiyuanHybrid Šķiedras Adapteri

Apraksts

Hibrīdu Optisko Adapteri (Converting šķiedras adapteri) nodrošina savienojumu starp twodifferent Optiskās šķiedras veidi.Ir divu veidu Hibrīdu optisko adapteri, tai skaitā Vīriešu-Sieviešu hibrīdu optisko adapteri un sieviete-Sieviete hibrīdu optisko adapteri.

Vīriešu-Sieviešu hibrīdu optisko adapteri (Build-out Tipa hibrīds šķiedras adapteris) ir šķiedras adapteris savienotājs spraudni(vīrišķo) galu un adapteri ligzda(female) beigām.Mēs to saucam par Vīrietis-Sieviete Hibrīdu optisko adapteri, Piemēram, ST vīrieši vienā pusē,FC sieviešu ordeņa pusē.

Sieviete-sieviete hibrīdu optisko adapteri (Tilpuma Tipa hibrīds šķiedras adapteris) ir šķiedras adapteris ar divām dažādām galiem.Mēs to saucam sieviete-Sieviete Hibrīdu optisko adapteri.Piemēram, ST sievietes vienā pusē, FC sieviešu otras puses.

Mūsu Hibrīdu Optisko Adapteri, kas sastāv no polimēra/metāla ārējo ķermeņa un iekšējo montāža aprīkots ar precizitāti regulācijas mehānisms.Kombinācija, kas sastāv no keramikas/fosfora bronzas saskaņošana piedurknēm un precizitāti lieti polimēra korpuss nodrošina konsekventu ilgtermiņa mehānisko un optisko veiktspēju.

Mēs piedāvājam gan Vīrietis-Sieviete un sieviete-Sieviete hibrīdu optisko adapteri salīdzinājuma tautas savienotājs veidiem, piemēram, ST, FC, SC, LC, MU, FDDI, E2000, MPO.Tie ir precīzi izgatavotas un ražo tā, lai prasīgas specifikācijas.

Līguma Izbeigšana Specifikācija

Optisko Veiktspēju

Keramikas

Atbilstība

Ievietošanas Zudumu

0.20 dB

IEC 61300-3-4

Pārošanās Izturība

500

IEC61300-2-2

Trauku Saglabāšanas spēks

1N - 2.5 N

IEC 61754-4

Kritiena tests

Kritiena augstums 1m, 5 pilieni

IEC 61300-2-12

Darbības Temperatūra

-25 līdz +70,12 ciklu

IEC 61300-2-22

  • Modeļa Numurs : HY-3-AD
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Izcelsmes vieta : Shanghai, Ķīna (Mainland)
  • Zīmola Nosaukums : xin guang hong

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs