Noliktavā

Rūpnīcas Tiešās Pārdošanas Pieskarieties Blīvuma Mērītāju Ar 1-Kanālu Ciparu

(0)
€1 438.12 €1 513.82
Sku: w1951
Kategorijas: Mērījumu Un Analīzes Instrumenti
Krāsa:

Pilns apraksts

Rūpnīcas Tiešās Pārdošanas Pieskarieties Blīvuma Mērītāju Ar 1-Kanālu Ciparu

Ievads:

DY-100A,B,C Pulveris blīvuma testeris ir balstīta uz GB/T5162-2006/ISO3953:1993(pieskarieties, blīvuma mērīšana, metāla pulveri).Nemetāla pulveris,Šo instrumentu pagarināt seveal funkcijas.piemēram,"vibrācijas amplitūdu" no 3m standarta pagarināt līdz 1mm-15mm;"vibrāciju frekvence"no 100-300 reizes minūtē pagarināt līdz 0-300 reizes minūtē."vibrācijas reizes"no 3000 reizes standarta pagarināt līdz 0-99999 reizes.Visi no tiem var būt setup brīvi.

DY-100A,B,C Pulveris blīvuma testeris sastāv no regulēšana-ātruma motoru,vibrācijas montāža,mikro-dators un mikro printeri.,u.c.Tas ir līdzeklis, kompakto struktūru,stabilu un vienkāršu darbību.,u.c.

Specifikācija:

Svars testēšanas objekts:

Apjoms testēšanas objekts:

Viena vibrāciju laiki:

Pieļaujamā transportlīdzekļu spēkā:0.86 N. m.

Vibrāciju biežums:līdz 300 kārta minūtē(0-300 kārta minūtē ir regulējams,ASV farmakopejas standarts ir 300 kārtu uz mintute)

Vibrācijas amplitūda:maksimālais 15mm(1mm-15mm ir regulējams,Starptautisko standartu, 3mm)

Atkārtojamība kļūdas:

Precizitātes kļūda:

Iepakojuma & Shipping 1.Sakarā ar pieaugošo kravu kuģniecības izmaksas uz dažām valstīm, lūdzu, apstipriniet ar klientu apkalpošanas pirms pasūtījuma, lai redzētu, ja piegādes adrese ir robežās BEZMAKSAS piegāde diapazonā. 2.Parasti pasūtījumi tiks izvesti aptuveni 5 darba dienas pēc maksājuma saņemšanas.par pasūtījuma detaļas.vajag vienoties. 3.Parasti, mēs nosūtīt preces ar DHL, FedEx, UPS, EMS,Aramex.,u.c.( mēs izvēlēties labāko veidu, lai kuģis priekšmetus, ASAP).Jums tiks atjaunināta izsekošanas skaits.Kopumā, tas aizņem 10 piegādes dienas, lai savu piegādes adresi.Lūdzu, pārliecinieties, vai tālruņa numurs ir derīgs.Klientiem no Krievijas.Mēs izmantosim Ķīna-Krievija īpaša līnija.no durvīm līdz durvīm " pakalpojumu.DDP termiņā. 4.Par paketi ar lielu dimensiju un smago svaru.kas nav piemērots par gaisa pārvadājumu.mēs nosūtīt preces ar jūru,ar autobusu vai ar vilcienu. 5.Laipni lūdzu, ņemiet vērā, ka nodokļa maksa un muitošanas maksas nav iekļautas postenī cenu.Jums ir jāuzņemas atbildība par nodokļu un muitošanas maksas.Mūsu Pakalpojumus Kā vadošais ražotājs densimeter,mēs garantējam zemāk:

100% Konkurences pricewe ir oriģināla ražotāja blīvuma testeris gadus, liela mēroga ražošanas padarīt mūsu produktu konkurētspēju, kas ir iemesls, mēs esam ļoti pārliecināti, lai piedāvātu iespējami lielāko konkurētspējīgu cenu pašā līmenī testēšanas instrumentiem pasaulē.

Augstas kvalitātes standartus, mums ir spēcīgs profesionālis, pētot un tehnoloģiju komanda, lai veicinātu kvalitātes;Mūsu kvalitāte ir pierādīta ar labu tirgus reakcija gadiem;Mūsu produkts ir būvēts, lai atbilst rūpniecības standartiem un starptautiskajiem standartiem;Katru instrumentu saņemt pārbauda un apstiprina mūsu QC pirms piegādes.

Nevainojamu servisu mums ir profesionālā klientu apkalpošanas komanda, lai sniegtu viens pret vienu pakalpojumu sev, mēs varam palīdzēt jums baudīt vienas pieturas pakalpojumu bez raizēm, mums ir pabeigta pēc-pārdošanas servisa politikas un kvalitātes apdrošināšanas polise;mēs garantējam, instrumenti divi gadi, un mūža garumā, apkope

Efektīva loģistikas mums ir stabils partneris, lai palīdzētu mums piegādāt preces uz jebkuru stūrī pasaulē drīzumā.Gaisa pārvadājumu;Starptautisko ekspress:DHL/UPS/FEDEX/TNT(5 dienas 7 dienas)

OEM service Mums ir oriģināla ražotāja densimeter,ka pārbauda trešā persona un Kyocera uz vietas, Mēs varam nodrošināt jūs OEM pakalpojumu un drukāšanai jūsu logo instrumenti Uzņēmuma Informācijas

Biežāk UZDOTIE jautājumi 1.Kvalitātes nodrošināšanai, Mēs garantējam šo instrumentu par 12 mēnešiem, un dzīves ilgu tehniskās apkopes Mums būs atbildīgs, lai noteiktu, vai aizstājot instrumentu, ja kvalitātes jautājums bija radies,pakalpojumu, izņemot, ja mašīna ir sadalījums, ko izraisa šādu iemeslu dēļ: (1) Nepareiza darbība; 2) Fiksētā vai aprīkots personīgi; (3) mašīna pati par sevi nav iemesls, cēlonis sadalījums; (4)Piemērojot mašīna zem smagiem apstākļiem.piemēram, augsta temperatūra,mitrs, kodīgas gāzes,vai vibrācijas. (5)Pārvietot vai transportēt tiklīdz uzstādīta. (6)Palīgmateriāli un viegli zaudējumu sastāvdaļas. (7)Dabas katastrofu 2.Pēcpārdošanas Pakalpojumu.Ja kļūdu,lūdzu, skatiet problēmu novēršanas padomus lietošanas pamācību.b.Lūdzu, sazinieties ar mūsu pēcpārdošanas pakalpojumu departaments vai izplatītājs laikā, ja nevar skaidri vaina.c.DahoMeter pēc-pārdošanas karstā līnija 400 830 0646 3.Kuģniecības Gaisa pārvadājumu Starptautisko Ekspress:DHL/UPS/FEDEX/TNT Jūras pārvadājumu Vilcienu nosūtīšanas Ceļu sūtījumu, izvēlēsimies labāko veidu, lai kuģis priekšmetus ASAP 4.Mēs ražotāja, izgatavoti kopiju produktu vai oriģināls produkts?Mums ir oriģināla ražotāja. 5.Kāpēc izvēlēties mūs Mēs dziļi saprotams, kas ir kas jums nepieciešams, ir ne tikai produkts,bet arī visu apkārt dienesta atbalstu,jo īpaši attiecībā uz tehnisko instrukciju un pēc-garantijas apkalpošana.a.Mēs esam specializējušies šajā jomā kopš 2002. gada. b.Profesionālās pētot un tehnoloģiju komanda.c.Klientu apkalpošanas komanda. 6.Jūs varat piedāvāt kvalitātes sertifikācijas?Jā.Mēs varam piedāvāt kvalitātes apliecinājums mūsu kvalitātes kontroles departaments ar bez maksas.vai izdevusi trešo pušu starptautiskās inspekcijas organizācijām ar papildu maksa. 7.Jūs varat darīt, kalibrēšanas un iekārtas pirms nodošanas preces?Jā.Mēs uzstādīšanas,pārbaudes, testēšanas un kalibrēšanas par katru produktu, pirms piegādes.

  • Atslēgvārdu : Pieskarieties Blīvuma Mērītājs
  • Garantijas laiks : 12 mēneši, Mūža garumā, Apkope
  • Funkcijas : Pulveris tests ar Pieskarieties Blīvuma Mērītājs
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Precizitātes kļūda : =1%
  • Svars testēšanas objekts : =500.00 g
  • Preces nosaukums : Rūpnīcas Tiešās Pārdošanas Pieskarieties Blīvuma Mērītāju Ar 1-Kanālu Ciparu
  • Zīmola Nosaukums : DahoMeter
  • Jauda : Elektroniskā
  • Sastāvs : 56 gab pieskarieties blīvuma mērītājs noliktavā
  • DIY Piederumi : ELEKTRISKĀ
  • Modeļa Numurs : DHL-100A
  • Apjoms testēšanas objekts : =250.00 ml
  • Pieļaujamā motora spēku : 0.86 N. m

Tagi: Pieskarieties Blīvuma Mērītājs

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs