Noliktavā

Rokas Mikroskopu Kabatas Mikroskopu, Viegls Ieslēdzamas Rokturi, Dzeltens, maigs, attiecībā uz Īpatņiem, par Bērniem

(0)
€10.76 €17.93
Sku: w22239
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Rokas Mikroskopu, Dzeltena Ērti Laukumā Rokturi, LED Gaismas Kabatas Mikroskops Bērniem Bērniem

1. Izcilu Funkcijas: Viegli pārvadāt, ilgu lietošanas laiku.Viegls un pietiekami mazs, lai jūs varētu novērot augus, minerālvielas, un kukaiņi ceļojuma laikā.

2. Ērts Rokturis: kvadrātveida rokturis kabatas mikroskopu, der bērnu rokās formas, padarot rokas mikroskopu daudz ērtāk turēt.

3. Ieslēdzamas Dizains: Bērnu mikroskops nodrošina 60x‑180x vairākas palielinājumu ieslēdzamas, lai apmierinātu skolēnu.Piemēram, studenti var darīt, novērošanas spēkā sīpolu paraugiem ar dažādu palielinājumu.

4. LED Gaismas: Mikroskops ir ar LED gaismas avots, mīksti un nav ievainots acis.To var arī izmantot, lai pielāgotu gaismas avots, un to papildināt ar gaismas avotu, lai apmierinātu izpēte dažādās vidēs.

5. Viegli, Izmantojot: izmantojot palielinājumu stūre, iebūvēta korekciju, padara to viegli , lai jūs varētu viegli izmantot rokas mikroskopu, tuvinātu un tālinātu.

Specifikācija: Postenis Tips: Rokas MicroscopeMaterial: ABS un Elektronisko Sastāvdaļu

Krāsa: Dzeltena

Akumulators: veica grozījumus 13.ag 1,5 V 120mahx2 (iebūvēts)

Iepakojums Saraksts: 1 x Rokas Mikroskopu

1 x Pjedestāla

4 x Paraugi

Piezīme: 1. Manuāla mērīšana, lūdzu, ļauj 1‑3mm kļūda, paldies par jūsu sapratni! 2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka paraugi tiks nosūtīta pēc nejaušības principa, un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.projektsdivi9.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Tur NAV !

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.projektsdivi9.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un jācenšas panākt klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Veids : Binokļi
  • Skata lauks : kā apraksts
  • Palielinājums : kā apraksts
  • Objektīva Diametrs : kā apraksts
  • Okulāra diametrs : kā apraksts
  • Ūdens Izturības Līmenis : Iedarbību ipx4

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs