Noliktavā

Pārnēsājamo Uzglabāšanas Soma Ventilators Ūdensizturīgs Locīšanas Ventilators, Rokas Soma Ar Rokturi Triecienizturīgs Kārtu Kosmētikas Soma, Ceļojuma, Kempings

(1)
€6.90 €15.33
Sku: w2299
Kategorijas: Mājas Atmiņa Un Organizācija
Krāsa:

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Gadījumā Ventilatoru Modeļiem: Elektriskie Ventilators, Rokas Soma ir piemērota locīšanas ventilatoru modeļiem: P9, P9S, P10, P11, Q7, N97, N98, utt.Pievērst īpašu uzmanību uz to, ka P20 un P21 nevar instalēt.

2、Rāvējslēdzējs Dizains: Locīšanas Ventilators Glabāšanas Soma ir dubults rāvējslēdzējs dizains, kas ir ērts, lai saglabātu savu fanu.Ir acs kabatas iekšpusē, lai uzglabātu mazu priekšmetu.

3、Viegli Pārvadāt: Sabiezējis Locīšanas Ventilators Soma ir praktiska un kompakta soma.Jūs varat veikt šī soma, ceļojot vai kempingā.Tā var saglabāt savu fanu vai citu mantu.

4、Izturīgs Audums: Izgatavoti no izturīga auduma, Portatīvo Glabāšanas Soma ir izstrādāta, lai būtu izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs.Jūsu preces būs aizsargāts no putekļiem un mitruma.Tas ilgst gadiem.

5、Plašu Pieteikumi: Portatīvie Uzglabāšanas Maiss var izmantot ne tikai, lai saglabātu ventilatoru, bet arī var izmantot kā kosmētikas soma, lai saglabātu jūsu kosmētiku.

Apraksts

Portatīvo Glabāšanas Soma ir mīksts rokturis, kas ir ļoti viegls un viegli pārnēsājams.Tā aizsargā jūsu mantas no putekļiem un netīrumiem.Audums ir ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs.

Specifikācijas

Produkta nosaukums: Portatīvo Uzglabāšanas Maiss

Izmērs: aptuveni 23x23x13cm/9.06x9.06x5.12ar

krāsa: pelēka

Svars: apmēram 180G

Gadījumā locīšanas ventilatoru modeļiem: P9, P9S, P10, P11, Q7, N97, N98, utt. (P20, P21 nevar uzstādīt)

Iepakojuma saraksts

1 x Portable Uzglabāšanas Maiss

  • Piemērojamo telpu : Dzīvojamā Istaba
  • Forma : Trīsdimensiju Tips
  • Materiāls : Poliestera
  • Raksts : Trīsdimensiju Tips
  • Veids : Uzglabāšanas Somas
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Ļoti ātra piegāde ļoti precīzi postenis ļoti laba pārdevēja ļoti ieteicams

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs