Noliktavā

Auto Lukturu Atjaunošana Aģents Lukturu Atjaunošanas Aģents Lukturu Atjaunošanas Remontu, Auto Lukturu Pulēšana

(0)
€17.48 €25.33
Sku: w3358
Kategorijas: Auto Mazgāšana & Uzturēšana
Krāsa:

Pilns apraksts

Auto Lukturu Atjaunošana Aģents Lukturu Atjaunošanas Aģents Lukturu Atjaunošanas Remontu, Auto Lukturu pulēšana [Uzlabo Redzamību un Jaunināšanas]: Ar Atomizing Kauss auto lukturu remonts komplektā ietilpst 100ml remonta šķidrumu, kas ir izturīgāks nekā citos komplektos.Tas var efektīvi atrisināt dzelte, nojauc, nelieli skrāpējumi, un tuvās jomās lukturi, nodrošinātu, ka lukturu lēcas ir skaidrs, un uzlabotu redzamību lukturi.

[Augstas Kvalitātes un Efektivitātes]: Atomizing Kausa + 100ml zilā ledus atjaunošanas šķidruma.Nerūsējošā tērauda pārklājumu risinājumu, ātri, apkures remonts ar tvaiku, labs efekts.Palīdz aizsargāt pret UV stariem un nākotnes dzelte vai krāsas.Nav nepieciešams nomainīt lukturu, Izmaksu Ietaupījumu!

[Viegli lietojams]: Vienkārša darbība, nekādas sarežģītas darbības, lai atjaunotu spilgtumu lukturu.Ietver 6 pakāpes smilšpapīru, lai iegūtu pareizu pakāpeniski slīpēšana.Atjauno mākoņains un matētu stiklu.Tai piemīt augsta caurskatāmība un stingra saķere.

[Atrisināt Dažādas Problēmas]: Ar lukturu nulles remonta komplekts ir pilns ar piederumiem, ko izmanto, lai remonts un tīru lukturi, risināt problēmas, piemēram, dzelte, nojauc, oksidācijas un pulēšana.Tas arī var palīdzēt pagarināt dzīvi automašīnas lukturi un aizkavē to novecošanu.Pieteikumu attiecībā uz mehānisko transportlīdzekļu, elektrisko automobiļu, motociklu, utt.

Krāsa: melna+sudraba

Materiāls: metāls+plastmasa

Iepakojuma Saturs:

1 x Smidzināšanas Kauss

1 x Smidzināšanas Vāciņu

6 x Smilšpapīru

1 x Lentes

1 x Strāvas Vads

1 x Renovācijas šķidruma 100 ml

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs