Noliktavā

Aizdedzes Vadi Spiral Core 8.5 Mm 45/135 Grādu Aizdedzes Sveces Stiepļu Apvalku Komplekts Chevrolet, Ford

(0)
€39.10 €66.26
Sku: w347950
Kategorijas: Valkāt Daļas
Krāsa:

Pilns apraksts

Aizdedzes Vadi Spiral Core 8.5 Mm 45/135 Grādu Aizdedzes sveces Stiepļu Apvalku Komplekts Chevrolet, Ford, Tie ir aprīkoti ar zema izturība diriģents ietin izturīgs, silikona divslāņu apvalku siltuma aizsardzību, spēku un izturību. 8.5 mm Zila Silikona un Sintētisku Apvalku pretoties karstuma, eļļas, un berzēšanu.

500 omi uz kājām izturība sniedzot lielāku dzirksteles enerģiju, vienlaikus uzlabojot enerģijas, dīkstāves, un degvielas efektivitāti.Spirālveida Brūces vadi lielāku spēku un izturību, kas nomāc Elektromagnētiskās (EMI) un Radio Frekvences Traucējumus (RFI).

(Matching Zila Silikona apvalks aizsargā pret augstu izplūdes gāzu temperatūru.

Dubultās Atsperes aizvēršanas Termināļu drošai-vibrācijas pierādījumu savienojumus.

Piemērots:8.5 mm Blue Augstas Veiktspējas UNIVERSĀLĀ Spiral Core Aizdedzes Vadi Ar 135 Grādu (A. K. A. 45 grādu) Aizdedzes sveces Zābaki piemēroti BIG BLOCK CHEVY, MAZO BLOKU FORD vai jebkuras programmas, kas var izmantot 135 grādu / 45 grādu aizdedzes sveces boot

Krāsa: Melna/Zila/Sarkana

Materiāls: augstas temperatūras izturīgs silikona

Iepakojuma Saturs:

1Set Aizdedzes Komplekts(1Bundle Aizdedzes Vadi+1GB smēreļļas+1GB sadalītājs+1pack Dual Cemme Termināli+2pack Aizdedzes apvalks+1pack Dubultās Atsperes aizvēršanas Termināļi)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Elektrodu Materiāls : Normāls

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs