Noliktavā

Galda Lampa Balsts Regulējams Viegla Uzstādīšana Kempings Laternu Pakaramo Komplekts, Noņemams Viegls Valriekstu par Bārbekjū

(0)
€11.14 €20.24
Sku: w3716
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Locīšanas Lampas Pole Valriekstu Laternu Stand Portatīvie Viegls Kempings Piknika Zvejas Bārbekjū

1. Materiāls: Katrs gabals no valriekstu koksnes dabiskā tekstūra un unikāls modelis, ir individuāli, sagriež, žāvētus, slīpēti, elegants un klasisks, un virsma ir gluda.Tas ir jūsu ideāls āra kempings vai pārgājienu biedrs.

2. Noņemams: Ar neatkarīgo dizains, āra lampas pole var būt atdalīts, vērā 3 sekcijas, kompakts un viegli uzglabāt un pārvadāt, neaizņemot pārāk daudz vietas.

3. Regulējams: Nāk ar diviem savienojuma uzmava, jūs varat pielāgot augstumu brīvi palielinot vai samazinot valriekstu koka sekcijas.Iekļauts glabāšanas soma nodrošina jums nebūs zaudēt piederumi kad jūs iet.

4. Uzstādīšana: leņķis lampas statīvs ir regulējams, vienkārša un ērta, unikāla atvēršanas dizaina abos galos, bedres dziļums ir aptuveni 4cm, diametrs ir 4mm, piemērots darbvirsmas biezums mazāk par 5cm.

5. Pieteikums: Plaši izmantoti, lai pakārt kempings laternas āra aktivitātēm, piemēram, grila, piknika apdares, kempings, un tā tālāk, to var izmantot arī, lai pakārt puķu podi, putnu barotavas, wind chimes un brīvdienu rotājumi.

Specifikācija: Postenis Tips: Divviru Lampas Pole

Materiāls: Riekstkoks

Izmērs: Apm. 30cm/11.81 gadā (katru vienu valriekstu pole)

Iepakojums Saraksts: 3 x Pole

1 x Stiprinājuma Sprādzes

1 x Āķis

2 x Savienojuma Uzmava

1 x Uzglabāšanas Maiss

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.projektsdivi9.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. KUĢNIECĪBAS LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par importē nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies.

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.projektsdivi9.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un jācenšas panākt klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

  • Veids : Irbulīši
  • Ar Dzesētāja Soma, vai Ne : No
  • Ar Galda vai Ne : No
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls : Keramikas
  • Reizes : No
  • Var Turēt Verdošu Ūdeni, vai Ne : Nav Piemērojams
  • vienreizējās lietošanas : No

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs