Noliktavā

Kempings Miltu Maiss Āra Kempings Uzglabāšanas Soma Liela kempinga Lampas, Galda piederumi Taktiskā Soma Tote Soma Kempings Virtuves Organizators

(0)
€293.25 €418.93
Sku: w415281
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Izturīgs un ūdens izturīgs duffel soma izturīgs duffel soma ir izgatavota no augstas kvalitātes 600D Oxford.izturīgs un ūdens izturīgs.Piemēroti Sporta/Medību/Ceļojumi/Pārgājieni Rīku vai jebkuru citu Āra aktivitātes.Viens postenis ietver kempings uzglabāšanas soma, divi, kas atdala spilventiņi.

Āra kempings uzglabāšanas soma: Tās ir divas krāsas, no kuriem izvēlēties Melns, Haki.izmērs: 15.7"L x 12,6"W x 13"D. neilona soma pati par sevi ir liels nodalījuma, un tā ir salokāma, jūs varat pievienot divas atdala spilventiņi ar āķi un cilpas uzliku, lai izveidotu trīs mazi nodalījumi, kā jums patīk.Atdalošās spilventiņi ir pārvietojami, lai radītu nodalījumiem dažāda lieluma.Tur ir liels rāvējslēdzējs acs kabatas augšdaļā soma.

Ja glabāšanas soma ir slēgta, jūs varat veikt to ar rokturi no trim pusēm.Vairākas metodes, lai veiktu.Ir divas jomas, lai pievienotu plāksteri, kas jums patīk un ir daudzi paneļi pievienot nelielu priekšmetus, piemēram, taktisko lukturi, un taktisko naži.

Mūsu kempings glabāšanas soma ir ideāls, lai uzglabātu kempings virtuves, piemēram, cepešpannas, krāsnis, bļodas, un tā tālāk.Jūs varat arī atstāt to jūsu čemodāns bagāžnieka organizators.jūs varat atmest to, lai saglabātu vietu, kad jums tas nav nepieciešams.Tas ir daudzpusīgs uzglabāšanas soma kempings, pārgājieni un brauc.

  • Ar Galda Piederumiem : No
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Ar Dzesētāja Soma : No
  • Materiāls : 600D poliestera

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs