Noliktavā

Gudrs Zīmuli Maisiņš Zīmuli Gadījumā Bērni 3D Dzīvnieku Karikatūra Zīmuli Gadījumā Cute Zīmuli, Pildspalvu Lodziņā Organizators Skolas Piederumi Bērniem

(0)
€78.61 €157.23
Sku: w418971
Kategorijas: Izglītības Un Biroja Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Apraksts:

Zīmuļu gadījumā, lai uzglabātu un organizēt pildspalvas, piemērots visvairāk., pildspalvas un zīmuļi, saspraudes, līme spieķi, korekcijas lentes, skavotāji, dzēšgumijas, kalkulatori, šķēres un citus priekšmetus.

Šo estētisko zīmuli gadījumā ir arī ideāls āra ieskicējot un citi mākslas pasākumi, lai turiet visi zīmēšanas rīki jums ir nepieciešams.

Funkcijas:

1. Lēni atsitiens rotaļlietas dizainu.

2. Lielu uzglabāšanas telpu, 25., pildspalvas vai zīmuļi.

3. Ūdens un skrāpējumiem izturīgs, viegli atvērt un aizvērt rāvējslēdzēju dizains.

Specifikācija:

Nosaukums: gudrs 3D dzīvnieku lielas ietilpības zīmuli gadījumā

Izmērs: par 8.86 x 4.13 collas (22.5*10.5 cm)

Materiāls: EVA

Krāsa: Oranža/Zaļa/Dzeltena/Rozā

Slēgšana Tips: Rāvējslēdzēja

Stils: zīmulis gadījumā, art bag, 3C produktu soma.

Piemērots Brīdis: Skolas, Biroja, Mājas

Iepakojums Saraksts:

Gudrs Zīmuli Gadījumā *1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Lēni Atsitiens Noformējums: Tur ir gudrs lēni-atsitiens rotaļlietu zīmuli gadījumā.Nav svarīgi, cik daudz jūs izspiest to uzreiz snap atpakaļ formu.

2.Liela Jauda: Šīs lielas ietilpības zīmuli gadījumā tur gandrīz viss, kas studentam nepieciešams, ar spēju noturēt 25, pildspalvas vai zīmuļus un citas maziem instrumentiem.

3.Izturīgs Materiāls: cute kancelejas preces soma ir izgatavota no augstas kvalitātes EVA, ūdensizturīgs, izturīgs un izturīgs pret skrāpējumiem, kas nodrošina aizsardzību jūsu zīmuli gadījumā.Plus, tas nāk ar izturīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai.

4.Vairākas Mērķis: Šī zīmuli gadījumā var izmantot kā amatniecība, soma, uzglabāšanas maisā, vai grims soma.To var viegli fit marķieri, un sukas, un iekšpusē kabatas var saglabāt dzēšgumijas, piezīmju lapiņas, vai citus objektus, lai saglabātu viss organizēts.

5.Lieliska Dāvana: Šī 3D Dzīvnieku Karikatūra Zīmuļu Kaste ir ideāls dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvanu meitenēm, bērniem un pusaudžiem, ideāls skolu, klasi, un ceļot.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs