Noliktavā

18.5x26cm Caligraphy Prakses Grāmatas 4 Grāmatas/set vācijas Matemātikas Montessori Kaligrāfijas, Grāmatas Bērniem, Kopēt Atkārtoti Izglītības

(0)
€3.12 €5.12
Sku: w422024
Kategorijas: Izglītības Un Biroja Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

📦 【Burvju 4-in-1 Skaisti Rakstīt Set] aicina Versija angļu valodā Lielu 25*17.5 cm 4 Atkārtoti Burvju Skaistas Rakstīšanas Komplekts ar angļu valodas Alfabēts, Skaitļi, Matemātika, Zīmēšana

📦 【Burvju Atkārtoti Funkcija] aicina rakstīt šajā burtnīcas pazūd automātiski un rokraksta var izmantot atkārtoti vēlāk.Rokrakstā pazūd automātiski pēc žāvēšanas, ideāls atkārtot praksē. (Jāizmanto atbilstošas pildspalvu).

📦 【Cute dizaina] aicina Šos copywriters izmantot skaistas modeļus, un spilgtas krāsas, lai piesaistītu bērnu uzmanību, rakstīt viņiem, dot viņiem stundas jautrības un saglabātu tos prom no mobilajiem tālruņiem vai planšetdatoriem.

📦 【Ērti rakstīt dizaina] aicina Pateicoties 3D groove dizains, bērni var viegli izmantot pildspalvu, lai sekotu līnijas un zīmēt dažādas formas, tāpēc, ka tās veidot savu naudas mehānisko prasmes.

📦 Praktizē šīs lomas var atbilst ikdienas dzīvi, darbu un studijām.Tas ir arī ideāls izglītojoša rotaļlieta bērniem, kas palīdz apgūt burtus, ciparus, matemātika un zīmēšana pirms skolas, rakstīt skaisti fonti un attīstītu labus ēšanas paradumus.

  • Modeļa Numurs : Vācijas copybook
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums : LeXue Kultūra

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs