Noliktavā

10X Tukšu Vārdu Frāzes DIY Grāmatu Marķieri ar Caurumu, Kāzas, Dzimšanas dienas svinības Dekoru Piliens Kuģniecība

(0)
€41.26
Sku: w427007
Kategorijas: Izglītības Un Biroja Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Pietiekams daudzums: Pakete nāk ar 10 gabalus tukšs grāmatzīmes, pietiekami daudzumu, kas var atbilst jūsu dažādas DIY vajadzībām, un var pat tikt koplietots ar ģimeni un draugiem.

Delikāts dizains: Katru DIY ir noapaļots stūra konstrukcijas, kas ir droši lietot, nav viegli saskrāpēt ādu; Un tā ir aprīkota ar piekārtiem caurums, kas ļauj virvi, iet viegli un pakārt to uz augšu, var tikt izmantota kā , etiķetes, puse valdes utt.

Ļauj DIY: Šo nepabeigto koka karājas atzīmes ir tukšs virsmas, un var būt dekorēti; Jūs varat krāsas, krāsošanas, zīmēt un rakstīt, atbilstoši jūsu vēlmēm, padarot tagus vairāk pamanāmas un košas.

Vairākas izmantošanas papildus tiek pasniegtas kā, lai ierakstītu savu lasīšanas procesā, taisnstūra formas tukšu frāzi var piemērot arī, lai karājas rotājumu, scrapbooking, parakstīt pieņemšanas, nozīmīgu dāvanu uz Ziemassvētkiem, Valentīna Diena, Lieldienas, Jaunais Gads un vairāk festivāli.

Jauki, rotaslietu izvēle: tukšās karājas atzīmes ir IDEĀLS rotājumi, kad jūs vēlaties turēt tēmu personas un ģimenes sanākšana, lai izdaiļot jūsu mājas, dārza, biroja, pagalmā un citās vietās; Jūs varat rakstīt silts vārdus vai uzzīmēt skaistu attēlu uz to virsmas, lai padarītu jūsu viesi laimīgs un pavadīt laimīgu LAIKU kopā.

Specifikācijas:

Materiāls: Bambuss

Izmērs: Apm. 30x120mm/1.18x4.72 collas

Tips: A,B,C,D,E

Komplektā Ietilpst:

10 Gabalus Tukšs Grāmatzīmes

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

  • Dizains : Citi
  • Veids : grāmatzīme
  • Materiāls : Koka, Citi
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs