Noliktavā

Saules Powered Deju Lelle Auto Interjera Dekori Auto Piederumi Varai Eņģelis Attēls Lelle Auto Rotājumi Mājas Birojam Auto Piederumi

(0)
€1.29 €1.98
Sku: w438102
Kategorijas: Interjera Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Lielisks Materiāls: Saules Powered Šūpošanos Rotaļlieta ir izgatavota no augstas kvalitātes ABS materiāla, tāpēc tā ir izturīga, izturīga, nodilumizturīga, bez smaržas, un droši lietot.

2、Saules Powered: Saskaņā ar principu, optika, gaismas enerģijas tiks pārveidota kinētisko enerģiju un padara mūsu Auto Dejas Lelle šūpoles automātiski kamēr vien ir saules gaisma.

3、Foršs Auto Rotājumu: Saules Auto Rotājumu šūpojot jūsu auto, kas izskatās jautri.Tas var arī novērst autovadītāja redzes nogurumu un palielina drošību.Tas ir ļoti praktisks.

4、Lieliska Dāvana Ideja: Saules Deju Rotaļlieta ir mazs un gudrs, tāpēc tā ir laba izvēle, automašīnas dekoram vai kā dāvanu.Tas būs ļodzīties, kad vadītāja, piebilstot, daudz jautrības, lai jūsu diska.

5、Plašu Izmanto: papildus novietojot auto, mūsu Saules Powered Dejas Lelli var izmantot arī kā mājās, dārzā, vai biroja dekorēšanai.Jūs varat izrotāt to uz galda, novietojiet to dārzā, vai jebkurā mājā.

Apraksts:

Saules Powered Šūpošanos Rotaļlieta ir izgatavota no augstas kvalitātes ABS materiāla, tāpēc tā ir izturīga, izturīga, nodilumizturīga, bez smaržas, un droši lietot.

Tas ir piemērots izmantošanai mājās, dārzā, vai biroja dekorēšanai.

Specifikācija:

Materiāls: ABS

Izmērs: aptuveni 5*5.7*10cm/2*2.2*3.9 jo

Galvenās Krāsas: Balta un Dzeltena

Pakete Ietver:

1gb*Saules Šūpošanos Eņģelis

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-3cm.

  • Postenis Svars : as show
  • Piliens kuģniecība : pieņemt
  • Vairumtirdzniecības pasūtījumu : pieņemt
  • Piegādes maksa : Bezmaksas Piegāde uz lielāko daļu valsts
  • Galvenais Materiāls : Plastmasas
  • CN : Ķīna
  • Ātra piegāde : atbalsts
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs