Noliktavā

2 Rindu Alumīnija Radiatoru 1997-2001 Par ROVER MINI COOPER S TDR

(0)
€112.05
Sku: w438765
Kategorijas: Dzinēji & Motora Daļas,
Krāsa:

Pilns apraksts

2 Rindu Alumīnija Sakausējuma Radiatoru 1997-2001 Par ROVER MINI COOPER S TDR 1997 1998 1999 2000 2001

Dscription

Jauns Kastē.100% Brand new 100% kvalitātes nodrošināšanas pārbaudīta Ātra piegāde.Zemas Cenas. 30% vairāk dzesēšanu nekā standarta radiatora kodols radiators ir metināti vakuumā cietlodēšanai krāsns, nē epoksīda.Tvertnes ir 100% metināts ar TIG.Pielāgots Transportlīdzeklis: MINI COOPER S TDR 1275 / 1.3 L Manuāla 1997 - 2001 Core Izmērs: 300*218*40 mm 2 Rindas Core un Tvertne: VISAS ALUMĪNIJA PLS Pārbaudīt Attēlus, uzmanīgi pirms pērkat, lai izvairītos no kļūdu.Kā Pārbaudīt, vai Pareizi Uzstādīt? 1. Salīdzināt savu daļu sarakstā norādīto attēlu.Mūsu attēlu ir faktiskā foto vai shematisks zīmējums postenis. 2. Pārliecinieties, ka jūsu transportlīdzeklis atbilst furnitūru apraksts. 3. Papildu jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Attēls

Maksājumu Apmaksa ir saņemta 3 dienu laikā pēc izsoles.Piegādāt zāles pēc skaidras maksājumu.Ja jums ir jautājumi vai šaubas par produktiem,pls sazinieties ar mums, pirms jūs cenu.

Piegāde

Prece kuģis no mūsu vietējās noliktavas(CA,ASV; MEL,AU)

Ja vietējās noliktavā nav inventāra,būs kuģis no manufaktūras tieši Ķīna.

Katrā valstī var būt atšķirīgas muitas nodokļa likmes; nodokļu nav iekļautas piegādes izmaksas, jums var nākties maksāt papildus par muitas nodokli .

Nē piegāde brīvdienās un svētku dienās.

Visi pasūtījumi tiek nosūtīti, un tos nosūta 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Pretējā gadījumā prece sūtīt nākamo darba dienu.Atkarīgs no diffidence jomā ir 3 - 10 Darba DIENU laikā.

Pārdošanas nosacījumi

Katrai valstij ir atšķirīgi muitas nodokļa likmes; nodokļu nav iekļautas piegādes izmaksas, jums var nākties maksāt papildus par muitas nodokli atkarībā no tā, kur preces tiek nosūtītas.

PO box, APO, FPO, HI, AK, PR, GU, VI un citām valstīm,kuģniecības un pārkraušanas maksu maksā vairāk.Lūdzu, sazinieties ar mums shipping quote pirmais, pirms pirkšanas!

Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet vērā: · Importa nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums. · Lūdzu, pārbaudiet ar savu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Par Mums

Sazinieties Ar Mums

Lūdzu, pārbaudiet mērījumus un šļūtenes atrašanās vietu, pirms pasūtīšanas, vai rakstiet mums, lai saņemtu informāciju vai atbildēt uz jautājumiem^_^

  • Valstī/Reģionā Ražošana : Ķīna
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Tips : Alumīnija
  • Zīmola Nosaukums : FSMOTORACING

Tagi: radiatoru

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs