Noliktavā

Auto Telefona Turētājs Stiprinājums Stand Mobilo sakaru Atbalsta iPhone 13 12 11 Pro Xiaomi Huawei, Samsung

(0)
€26.76 €59.45
Sku: w446280
Kategorijas: Interjera Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Regulējami Atpakaļskata Spoguļi Tālruņa Turētāju Automašīnas Viedtālrunis Turētāja Statīvs Gps Navigācijas Atbalsts Automašīnas Mobilā Mount Interjera Daļa

Funkcija:

1. [360 grādu rotācijas] 360 grādu rotējoša galva un 180 grādu rotējošu ķermeni auto telefona turētāju var nodrošināt jūs ar labāko skatu leņķi, lai nodrošinātu drošu braukšanu.Jūs varat ievietot jūsu tālrunī jebkurā virzienā (horizontāli, vertikāli u.c.) par labākajiem braukšanas pieredzi.

2. [Easy operation] automašīnas tālruņa turētājs ir aprīkots ar automātisku regulēšanas skavu rokas, kas ir vienkārši uzstādīt.Ar teleskopisko skava rokas atrodas atpakaļskata spogulī virs vadītāja sēdekļa auto, ko var viegli uzstādīt un pilnībā fiksēts bez nokrist;

3. [Drošības Dizaina] Var viegli spraudni un atvienojiet tālruni.Atsakās lūkoties uz jūsu tālruni, un nav bloķēt jūsu redzesloka.Vai jums ir čatā, navigācija, klausoties mūziku vai maksas, jūs varat baudīt drošāku braukšanu.

4. [Produkta priekšrocības] Atteikties no kopējas produktus no viena un tā paša veida, atteikties nokrist, kad mutuļošana, perfekti aizsargātu mobilo tālruni, kakls nav krata lietošanas laikā, un neietekmē vadītāja navigācija uz mobilo tālruni.

Atzīmēja:

1.Pievienot Produktus grozā vai vākt Produktus, mēs izsniedz kuponus no laika uz laiku.

2.Attēli ir paredzēti tikai uzziņai.Faktiskajam produktam, ir noteicošais.Jūsu apmierinātība ir mūsu galvenā problēma.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai labāk atrisināt jebkuru jautājumu, pirms došanās jebkura neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

Paldies!

Iepakojumā:1 GAB / 2GAB

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs