Noliktavā

Kakla Spilvens Pagalvi Pagalvi Mājas un Biroja Krēsls Automašīnas

(0)
€4.72 €8.58
Sku: w450177
Kategorijas: Interjera Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Apraksts:

【Mazināt sāpes kaklā] aicina:Šajā Kakla Spilvens Pagalvi atbilst ergonomisks dizains kakla līniju cilvēka organismā.Kad kakls ir pillowed, tas var efektīvi atbalsta mugurkaula kakla daļas, un vairs jūtos noguris, jo ilgtermiņā vadītāja.Tajā pašā laikā, jums nav jāuztraucas par spraining jūsu kaklu, kamēr izjādes.

【Atmiņas Putu] aicina: car seat (autokrēsliņa) Kakla Atbalstu izmanto augsta blīvuma lēni atmiņas putas, kas ir mīksts, ērts un mēreni atbalsta, palīdz, lai mazinātu diskomfortu un .

【Ērts, elpojošs un mazgājams] aicina: Auto Pagalvi spilvendrānas ir izgatavotas no augstas kvalitātes audumiem, kuras var izmantot visos gadalaikos.Viņi ir mīksts un ādai draudzīgs.Viņi ne tikai ir maiga pieskāriena, bet arī ir laba gaisa caurlaidība.

【Regulējama plecu siksna] aicina: Auto Kakla Atbalsta Spilvens ir augstas kvalitātes elastīga siksniņa, sprādze, kas var būt arī fiksēta uz savu vietu, nav jāuztraucas par auto pagalvi slīdēšanu pie sēdekļa, labāk noteikt jūsu kakla un pielāgot, lai atbilstu jums augstums.

【Piemērošanas joma] aicina:Šajā Kakla Spilvens Pagalvi Atbalsta produkts var piemērot vairums modeļu tirgū, piemēram, automašīnas, vilcieni, pickups, un tā tālāk.Tajā pašā laikā, to var instalēt arī uz sēdekļa mājās vai birojā.To var izmantot arī ar mieru un mazināt nogurumu ceļojuma laikā.

Izmēri:

30cmx21.5cmx12.5cm/11.81inchx8.46inchx4.92inch

Komplektā Ietilpst:

1 Auto Kakla Spilvens Pagalvi

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

  • Piemērojamo Sezonu : Četri Gadalaiki
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāla Tips : Poliestera
  • Zīmola Nosaukums : perfeclan

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs