Noliktavā

LED Gaitenis, Skapis ministru Kabineta Gaismas 4.5 V 10lm 1W Skapis Saskaņā ar ministru Kabineta Gaismas Tālvadības pults Aptumšojami Guļamistabas Virtuves Piederumi

(0)
€3.75 €7.80
Sku: w473791
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

LED Saskaņā ar ministru Kabineta Nakts Lampas 4.5 V 10lm 1W Tālvadības pults Aptumšojami Skapis Nakts Gaismas ar Bateriju Darbināmas Guļamistabas Virtuves Piederumi

Motīvs:

1. Tālvadības pults dizains: Multi-funkciju tālvadības pults lampa, viena poga tālvadības pulti, vienkāršs dizains, kas piemērots dažādiem mājas stilu.

2. Krāsu uzlabošanas dizains: 5 režīmi rokasgrāmata pogas, un 16 veidu krāsu gaismu, lai palielinātu iekštelpu atmosfēru.

3. Viegli lietojams: veciem cilvēkiem un bērniem būs lietojiet vienkāršu tālvadības pults dizains, bez visu veidu garlaicīgs operācijas, ar vienu pogu var kontrolēt slēdzi, spilgtuma un laiku.

4. Akumulators: Tas var ielīmēt jebkurā laikā, jebkurā vietā, stingri, bez slīdēšanu off.Nakts gaismas veidi 3 X AAA baterijas (nav iekļautas) un tālvadības pulti, izmanto iebūvēto CR2025 pogu akumulatoru.

5. Produkta materiāls: tālvadības pults LED nakts gaisma ir izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga PC+ABS, ar izmēru 67x67x29mm un dažādas krāsas, lai izvēlētos no.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Modeļa Numurs: Mk Nakts Lampas

Ir Regulējamas: Jā

Produkta materiāls: PC + ABS

Produkta iepakojums: Boxed

Izmērs: 67x67x29mm/2.64x2.64x1.14in

Pārnesumu pozīciju: 5 režīmi var manuāli nospiests (silts, gaiši sarkana gaiši zaļā gaisma - zila gaisma - automātiskā pakāpeniski mainīt gaismas), un tālvadības pults ir 16 krāsu gaismas + siltā gaisma + automātiskā pakāpeniski mainīt gaismas + elpošanas light + 5 pārnesumu dimming + laiks, ar atmiņas funkciju

Spriegums un jauda: 4.5 V, 1W

Lm: par 10LM

Akumulators: Lampas, 3 X AAA (nav iekļautas), tālvadības pults - CR2025 pogu akumulators (iebūvēts)

Krāsa: Melns, Balts (nav obligāts)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3 X Nakts Gaismas

1 X Tālvadības Pults

3 X Sienas Uzlīmes

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Veids : Campinglight

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs