Noliktavā

Ploteriem Akrila Krāsas Marķieri, Pildspalvas,12/24/36 Krāsas Komplekts Rock Apgleznošana,Auduma,Akmens,Koka,Stikla,Keramikas,DIY Amatniecības Pieņemšanas

(0)
€10.85 €17.50
Sku: w78686
Kategorijas: Pildspalvas, Zīmuļi & Rakstīšanas Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Par šo preci

【Ploteriem Akrila Krāsas Pildspalvas] aicina Katru akrila marķieri nāk ar 1-5mm kārtas īstenošanu atbildīgās valsts struktūras un 1mm naudas sodu zib.Ploteriem konstrukcija atbilst dažādām krāsošana vajadzībām.Soda gals ir piemērots izklāstot, smalku līniju darbu; otu padoms darbojas arī lielas platības krāsošana, sīki.

【Modernizētas Kokvilnas Zīmuļi Versija] aicina Atšķiras no parastā push-veida akrila pildspalvas, mūsu akrila marķieri ir kokvilnas zīmuļi, viņi var tieši izmantot un sausa ātrāk. ---Piezīme:Lūdzu, pievelciet vāciņu un ievietot pildspalvas horizontāli, ja jums nav izmantot tos.

【12/24/36 Spilgti un Dinamiskas Krāsas] aicina Bagātīgu krāsu diapazons ir vairāk mixability un jautri.Perfekta izvēle, lai noformēt jūsu albums, ložu vēstnesis, plānotājs, Ziemassvētku kartiņu, dzimšanas diena dāvanas, apsveikuma kartiņu, vai jebkuru DIY amatniecības projektiem.

【Strādāt Arī par dažādiem Virsmas] aicina Betem akrila marķieri nodrošina vienmērīgu rakstīšana ar tinti dažādas virsmas, piemēram, papīra, cardstock, metāla, akmeņu apgleznošana, koka, plastmasas, audekla, audumu, keramikas, un vairāk.Augstas kvalitātes necaurredzams ūdens bāzes tintes ar bez smaržas un skābēm.Saglabāt savu mākslas darbu krāsās dzīvs uz ilgu laiku.Vienkārši izteikt savu iztēli!

【Ideāla Dāvana] aicina Betem Akrila Krāsas, Pildspalvas, būs noderīga dāvana jūsu māsa, brālis, meita, mazmeita, dēls, bērni, sieva, krāsotas rock cienītājiem dzimšanas dienu, Lieldienas, Helovīni, Ziemassvētki, Valentīna Diena, Pateicības Diena, Jaunais Gads, vai īpašu svētku dāvanu.DIY unikālu dāvanu, lai krāsu savā dzīvē un izveidot dekoratīvu produktu!

  • Zīmola Nosaukums : CoolDeal
  • Izdzēšami Vai Ne : No
  • Krāsu Daudzums : 36 Krāsas
  • Pakete Daudzums : 36 Krāsas/Kaste
  • Iepakojums : kopa
  • Veids : Mākslas Atzīmes
  • Modeļa Numurs : GN-6100
  • zīmogs : No
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Tagi: krāsas marķieris pildspalvas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs