Noliktavā

12" Memory Foam " Hibrīda Kabatas Spoles Matracis-PILNA ,Liesmu slāpējošiem Aizsardzības,Ādai draudzīgs un Mitruma absorbciju.

(0)
€3 601.60 €4 802.13
Sku: w9659
Kategorijas: Mēbeles
Krāsa:

Pilns apraksts

Gulēt Labāk Šovakar

Šis matracis sastāv no atsevišķi ietin kabatas spolēm un atmiņas putām, lai nodrošinātu maksimālu atbalstu, noņem spiedienu, un palīdzēt tiem, kam muguras sāpes, tossing un pagrieziena saņemt dziļa miega.Šī matrača novērš sagging un ritošā un ir mīksts justies.

Funkcijas

1. Ādai draudzīga un Mitruma absorbcija

To, elpojoši un ādai draudzīgi audums segtu nav kairinošs un nebūs pilling.Palīdz noņemt mitrumu no virsmas un nodrošina ērtu gulēšanas vidi.

2. Auto-adaptīvā ķermeņa līknes sistēma

Atmiņas putas ar lēnu atspēlēties un atmiņas funkcija ne tikai izkliedējas spiedienu katram kontaktam ķermeņa daļu, bet arī padara ķermeņa un matrača fit spēcīgāka, atmiņas no ķermeņa svara, un līkne, lai panāktu efektu, pilnībā pielāgojoties cilvēku miega.Cilvēkiem, kas guļ uz augšējā matrača jūtas kā peld mākoņi, ādas nejūt spiedienu.

3. Liesmu slāpējošiem Aizsardzība

Liesmu slāpējošiem šķiedras pēc īpašas ugunsdroša ārstēšana ir pašdziestošs.Nodrošināt diezgan droša miega jomā.

4. Klusi un Netraucēti Gulēt

Katra spole ir atsevišķi ietin neausts audums, samazinot savienojumu starp spoles un ļaujot katrai spolei, lai atbalstītu katra ķermeņa daļa atsevišķi, dodot iestāde, kas ir neatkarīga un precīzu atbalstu.Tajā pašā laikā, katrai spolei var stiept patstāvīgi, lai nodrošinātu visvairāk pielāgojamu atbalstu ķermeņa līknes un samazināt to personu skaitu, tossing un pagrieziena miega laikā.Katra spole ir ietīts neausts audums, lai tie nav pretrunā viens ar otru, radot kvalitatīvu miegu bez traucējošos un kluss.

5. Buferis un anti-vibrācijas

Rezerves izolācijas slānis tiek izplatīts par atbalsta slānis, kas var efektīvi samazināt vibrācijas, ko izraisa pavasara atsitiens, kad apgāšanos, un pavasara sajūtu ir mazs.

6. Atbalsta spoles malas

Pastiprināta spoles malas ap matracis ļauj jums pieredze vairāk izturīgas, lielāku miega jomā un labāk sēdekļa malām, kad tu pamosties.

Produkta Informācija

Komforta Līmeni: Mīksts

Matrača Tips: Memory Foam " Hibrīda Kabatas Spoles Matracis

Preces Uzsver: Elpojošs, Edge Atbalstu , Zemu Kustības Pārsūtīšana, Automātiskā adaptīvā ķermeņa līknes, Pret traucējumiem

Matrača Izmēri

Pilna: 54*75*12 Collu, Apm: 6 9.4 lbs

Kas ir kastē?

1* 12 Collu Full Matrača

1* Nazis

1* Manuālā Karte

  • Veselības Funkcijas : Jā
  • Biezums : 12"
  • Veids : Lateksa, Guļamistabas Mēbeles
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Vispārēju Lietošanu : Mājas Mēbeles
  • CN : Ķīna

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs