Noliktavā

DATOUBO 16pcs Universālo Auto Neona Krāsas auto riepas vārstu vāka, Multi Krāsu alumīnija Schrader riepu vārstu stumbra klp auto, velosipēds.

(0)
€8.87
Sku: w294966
Kategorijas: Valkāt Daļas
Krāsa:

Pilns apraksts

Uzņēmuma Apraksts:

Mūsu uzņēmums atrodas Ningbo, Ķīna.Mēs esam manfactory, lai ražotu vārstu vākiem.Mēs varam piegādāt daudz vārstu cepurītes un citas relatīvās auto daļas .Mēs esam gatavi izveidot ilgi un labas attiecības ar visiem klientiem visā pasaulē.Mēs uzskatām, ka mūsu cenas ir konkurētspējīgas salīdzināt ar citu piegādātāju.Ceru, ka mēs varam būt draugi pēc uzņēmējdarbības un Laipni aicināti mūsu veikalā.

Produkta apraksts:

Vienkārši skrūve uz vārsta kāta, klp iekšējā vītne ir 8V1. Apdare automašīnas riteņiem.Vairumtirdzniecības pasūtījumiem ir apsveicami, ja jūsu pasūtījuma daudzums ir vairāk nekā 500 gab., pls sazinieties ar mani, lai iegūtu atlaidi.Iepakojums: 16 gab./maisiņā.Cena ir par 16 gab vārsta vāciņš.Materiāls: Alumīnija materiāls.

Atsauksmes:

Mēs esam atkarīgi no mūsu Kyocera reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas, paldies!

  • Zīmola Nosaukums : datoubo
  • Materiāls : Alumīnija

Tagi: auto riepas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs