Noliktavā

Motora Magnētisko Eļļas Izliešanas korķi, Spēcīgu Magnētisko Spēku Augsta Nerūsējošā Tērauda DP007 pret Nodilumu Izturīgs ar Starpliku, par Transportlīdzekli

(0)
€12.93 €19.01
Sku: w297931
Kategorijas: Valkāt Daļas
Krāsa:

Pilns apraksts

M18x1.5mm Motora Magnētisko Eļļas Izliešanas korķi, DP007 Spēcīgu Magnētisko Spēku, Kompakts Izmērs Universāls Transportlīdzeklis

1. Daļa Numurs: Plug aizstāt daļu skaits, kas ir DP007 atsauces.Lūdzu, pārbaudiet daļu numuriem, vai tas ir piemērots jūsu automašīnā pirms pirkšanas.

2. Spēcīgs Magnētiskais Spēks: Izmantojot augstas izturības magnēti, kas var absorbēt piemaisījumu eļļa efektīvi, pasargātu motoru no metāla fragmenti.

3. Veiktspēja: Eļļas izlaišanas varat dot savu motoru vairāk aizsardzības, arī var novērst eļļas noplūdes un palielināt dzinēja dzīves efektīvi.

4. Uzticams Materiāls: Nerūsējošā tērauda un vara materiālu, rūsu un nodilumu, kas nav viegli deformācijas un bojājumiem.

5. Lielisku Iezīmes: Kompakts izmērs, augstas , universāls un viegli pārvadāt, praktiskai lietošanai un nav viegli lauzt.

Specifikācija: Postenis Tips: Dzinējs Magnētisko Eļļas Izliešanas Korķi

Materiāls: Nerūsējošais tērauda un vara

Atsauces Daļa Numurs: DP007

Pielietojums: Universālas

Iepakojums Saraksts: 2 x Eļļas Izliešanas korķi

2 x Gasket

Piezīme: 1.Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet, daļu skaits, kas savu posteni, saskaņojot informācija ir tikai atsaucei. 2.Ja jūs neesat pārliecināti par preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms iegādāties, lai izvairītos no nevajadzīga atgriešanās, paldies!

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs