Noliktavā

Karstā Pārdošanas Jibtz Par Croc Cute Maz Dzīvnieku Sērijas Bites, Mārītes Govis Smieklīgi Karikatūra Apavu Piekariņi Bērniem Puses Dāvanu Piederumi

(2)
€5.14 €10.29
Sku: w3015
Kategorijas: Apavi
Krāsa:

Pilns apraksts

Dārgie Draugi,Laipni lūgti Manā Veikalā!Laimīgu Iepirkšanos!

A: Apraksts☆☆☆☆☆

(1)Materiāls:Madeof augstas kvalitātes PVC materiāla, drošs un nav toksisks, vides aizsardzības un izturīgs, un to var noņemt, lai atkārtotu pieteikumu.

(2)Piemērots grupām: Bērniem,Pusaudžiem,Pieaugušajiem.

(3)Pieteikumu scenārijs: Bērnu dāvanas, dzimšanas diena dāvanas; Atvaļinājuma rotaļlietas; Skolas balvas; Pāri express mīlestība, un tā tālāk.

B:Piegāde☆☆☆☆☆

(1) Mēs piegādāsim preču 48 stundu laikā pēc jūsu maksājumu, tāpēc, ka jūs varat saņemt jūsu mīļākie preces, cik drīz vien iespējams;

(2) veicot kuģu, ļoti maz preču, būs problēmas, piemēram, aizkavēta atjaunināt loģistikas informāciju.Mums ir žēl, ka tur tiešām nekas mēs varam darīt, par šādu problēmu.Bet mēs pack jūsu preču pareizi pirms piegādes.

C: Pēc pārdošanas☆☆☆☆☆

Mūsu pēcpārdošanas pakalpojumu, ir garantēta.Ja vēlaties saņemt produkta kvalitātes problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs uzņemamies atbildību un atbalstu kompensāciju.

D: Atsauksmes☆☆☆☆☆

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar preci, mēs ceram, ka jums var dot mums piecu zvaigžņu vērtējumu.Mēs novērtējam to.

E: Par mums☆☆☆☆☆

Mēs esam ražotājs Jibtz.Mēs gan mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un (lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par vairumtirdzniecības cenu).Mūsu biznesa filozofija ir "Klientu Vispirms".Ja jums ir kādi jautājumi, pirms pirkuma veikšanas, jūs esat laipni aicināti sazināties ar mums jebkurā laikā, un mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu kvalitatīvu un pieejamu Jibtz, lai uzlabotu jūsu iepirkšanās pieredzi.

Visbeidzot, savu personālu, un es novēlu jums laimīgu iepirkšanās un laimīgu dzīvi!

Kā Izmantot ☆☆☆☆☆

  • Vienuma Tips : Apavu Rotājumi
  • CN : Zhejiang
  • Modeļa Numurs : F095
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums : MEIDEJIE
  • Rotājumi : Šarmu
  • Materiāls : PVC

Klientu Atsauksmes

Super gudrs, lielisku kvalitāti un ātru piegādi Austrālijā. Es iesaku šo pārdevēju. j️

Super gudrs, lielisku kvalitāti un ātru piegādi Austrālijā. Es iesaku šo pārdevēju. j️

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs