Noliktavā

Vannas Istaba Drošības Palīdzot Apstrādāt Anti Slip Atbalstu Tualetes Drošu Greifers Bar Vakuuma Sūcējs Piesūcekni, Margas

(0)
€9.61
Sku: w34148
Kategorijas: Mēbeles Aparatūras
Krāsa:

Pilns apraksts

Vannas Istaba Drošības Palīdzot Apstrādāt Anti Slip Atbalstu Tualetes Drošu Greifers Bar Rīkoties Ar Vakuuma Sūcējs Piesūcekni Vecāka Gadagājuma Margas

Preces Uzsver:

【SVARĪGA PIEZĪME] aicina: Šajā piesūcekni ierīce jālieto uz neporaina, tekstūra-bezmaksas, plakanas un gludas virsmas, piemēram, stikla, SAUSAS, flīžu, stikla šķiedras.

【BRĪDINĀJUMS] aicina: Dušas greifers bar jābūt plomba pirms katras lietošanas, un nevar turēt pilnu ķermeņa svara.NEATTIECAS virs javas līniju.Flīzes būtu 4"x4" vai lielāks.

【Bez instrumentu Uzstādīšana] aicina: Lūdzu, Tīra un sausa, gan virsmām piesūcekņus un sienas, turiet dušas rokturis un nospiediet piesūcekņus stingri savā vietā, tad virzīt tos uz sienas, tik tuvu, cik iespējams, tad bloķēšanas uz leju, gan sviras, kas ir pilnīgi droša.

【Spēcīgu Atbalstu] aicina: Greifers bāri vannas istaba ir ideāli piemērota lietošanai vannas istabā, Sniedzot jums papildus stabilitāti, iekāpjot vai izkāpjot no vannas vai dušas, lai droši un ērti pieredzi.Ideāls, lai pensionāri un invalīdi & kid & grūtniece.

【100% Apmierinātība Garantēta] aicina, Ja jūs saņemsiet bojātu produktu, vai ir kādi citi neapmierinātību, sazinieties ar mums pa e-pastu, un mēs darīsim visu iespējamo, lai piedāvāt apmierinošu risinājumu, lai jums 24 stundu laikā.

  • Stils : mūsdienu
  • Modeļa Numurs : 681
  • Materiāls : Akrila
  • DIY Piederumi : ELEKTRISKĀ
  • Veids : Mēbeļu Rokturi & Rokturi
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs