Noliktavā

Portatīvā Plīts Alumīnija Sakausējuma Kempings Plīts Salokāms Dizains Āra

(0)
€20.31 €39.06
Sku: w424339
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Portatīvā Plīts Alumīnija Sakausējuma Kempings Plīts Salokāms Dizains Āra

Motīvs: 1. Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, izturīga, droša un uzticama.Iet kempings, vienkārši ielieciet to un pārtikas jūsu mugursoma, jūs viegli varat baudīt jebkurā laikā, jebkurā vietā; pie terases ģimenes pulcēšanās, mums nav jāuztraucas par to, plīts, kas tiek paceltas, vai uzglabāšanas telpā ir pārāk liels, tik ilgi, cik tas ir viegli uzstādīt, veicot Tikai kastē.

2. Portatīvo: šī lielumu mini kempings plīts ir 22x22x10cm, tas ir ne tikai viegls, bet arī ir salokāma konstrukcija, lai samazinātu telpā tas aizņem uzglabājot.Mēs varam veikt šo maz plīts uz dažādām vietām.

3. Quadruped Dizains: pretvēja loksnes var uzstādīt uz plīts galvas, kas ir spēcīga vēja pretestība, un liesmas paceļas tieši, tāpēc uguns ir spēcīga.Ne tikai tas, bet tas arī piebilst, termiskā trokšņa slāpētājs uz augšu no cilindra, lai padarītu to drošāku lietošanu.Gan siltuma atstarotājs un vēja deflektoru var noņemt, aizņem ļoti maz vietas.

4. Viegli Aizdedze: Viegli aizdedze, piespiežot tikai vienu pogu uz plīts ķermeņa.Gāzes var tieši ievietot rotējošas ierīces lietošanai.Nav nepieciešams izmantot aizdedzes ierīces, piemēram, baterijas vai sacensībām.

5. Augsta Termiskā Efektivitāte Plīts: jauda ir līdz 3,5 KW, siltuma jauda var tikt precizēta, apkures līmeni var regulēt atbilstoši pieteikumam, 1000ml ūdens, var būt vāra 3 minūtes,.Jūs varat pilnībā izbaudīt prieku no gatavošanas sastāvdaļas ārā.

Specifikācija:

Postenis Veids: Kempings Plīts

Materiāls: Alumīnija Sakausējums, Vara

Iepakojums Saraksts:

1 x Kempings Plīts (Ieskaitot Šļūteni)

1 x Uzglabāšanas Maiss

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.projektsdivi9.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. KUĢNIECĪBAS LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par importē nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.projektsdivi9.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

  • Materiāls : Plastmasas
  • Ar Galda vai Ne : No
  • Var Turēt Verdošu Ūdeni, vai Ne : Piemērojams
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • vienreizējās lietošanas : No
  • Ar Dzesētāja Soma, vai Ne : No
  • Zīmola Nosaukums : EECOO
  • Reizes : No

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs