Noliktavā

Locīšanas Ūdens Maiss ar Dzeramo Caurules 2L Mitrināšanu Urīnpūšļa hermētiskos Āra Rīku Papildierīci Hidrēšanu Pack Pārgājienu Ūdens Maiss

(2)
€2.07 €2.95
Sku: w426587
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Apraksts:

【 Pārtikas Klases materiāli] aicina - Ūdens soma izgatavota no augstas kvalitātes PE,EVA,TPU, Silikona materiāla, kas nav toksiski, bez smaržas, bisfenols A, bezmaksas, SGS sertificēti un 100% food grade, neatstās nevēlamu garšu jūsu dzēriens.Tas ir droši dzert.

【 Uzlabot hermētiskos] aicina - Mūsu ūdens rezervuāri izmantot militārās pakāpes dual zīmogs tehnoloģiju ar pašbloķējoši spraudsavienojumi, augstas plūsmas, bite vārsti ar slēdžiem un putekļu vāciņi.Veicot spiediena testu, pilnīga spiediena un sūcēm.

【 Lielu atveri] aicina - ūdens sac ir liels atvērums, kas var viegli piepildīt ar ūdeni un ledu.Tas ir ērts profesionālās tīrīšanas komplekts ieiet istabā, tīra un sausa, un veicinātu veselību.Liela ūdens sac ir ar tilpumu 2 L /67 oz.

【 Izturīgs Ūdens Maiss] aicina - Šis ūdens maiss var izturēt temperatūru no -4 ° F līdz 122 ° F. Tā var izturēt temperatūras izmaiņas, karstā un aukstā laika.Tā ir laba nodiluma izturība, lieces izturību, asaru izturību un spēj izturēt ilgtermiņa lietošanai.

【 Plaši izmanto] aicina - Ūdens maisiņi ir piemēroti visvairāk mitrinošs mugursomas, un to var izmantot dažādās situācijās: pārgājieni, skriešana, klinšu kāpšana, kempings, riteņbraukšana, pastaigas, slēpošana u.tml.Tā ir āra ir piedzīvojumu mīļotājiem un lieliska dāvana uz Ziemassvētkiem/Jauno Gadu.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Dzeramā ūdens maiss

Materiāls: PE,EVA,TPU, Silikona

Izmērs: 34x17cm, ūdens caurules: 100cm

Tilpums: 2L

Paketē Iekļauts:1x Dzeramā ūdens maiss

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut 0.1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Jauda : 2L

Klientu Atsauksmes

Caurs. Bija divi gabali. Abi vārsti netur

Ne-ūdensizturīgs piesitiet. Ūdens turpina plūst

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs