Noliktavā

Taktiskā Ūdens Pudeli Maisiņā, Maisiņš Turētājs Āra Travel Tūrisma Pārgājienu Somas Riteņbraukšana Makšķerēšana / Medības, Ūdens Pudele Tējkanna Pārvadātājs

(0)
€5.61 €9.35
Sku: w438484
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Šis ūdens pudele, soma ir izgatavota no augstas kvalitātes Oxford audums.Tas ir izturīgs, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs.Tas ir būtisks instruments, lai āra aktivitātes.

2. Šāda veida ūdens pudeli somā pēc tam, kad sabiezējums aizsardzības dizaina, kad kauss ķermeņa maisā, var efektīvi novērst vibrāciju un rudenī, var izvairīties no sadursmes un bojājumu ūdens pudele ir ļoti laba aizsardzība lomu.

3. Ūdens pudele, soma ir izgatavota no augstas stiprības neilona materiāla ar regulējamu pogas, kuras var pielāgot saskaņā ar stingrāku virvi atvēršanu.

4. Šāda veida ūdens pudele, soma ir izgatavota ar izsmalcinātu tehnoloģiju un izturīgi diegi, kas palielina kalpošanas laiku maisa.

5. Šo ūdens pudeli somā ir augstas izturības D-sprādzes karājas mazs zibspuldzes un citi āra sīkrīkus, un nāk ar sistēmas stiprinājuma siksnas, kas var viegli karājās pār lielu maisu vai izmantot drošības jostu, lai padarītu maisā vairāk personas un praktiskas.

Parametri:

Krāsa: Melna/karte /ACU Camo /CP Camo/Armijas Zaļš

Audums: Oxford

Izmērs: Diametrs 10*23 CM/3.94*9,06

Produktu saraksts:

Ūdens Pudele, soma *1gb

  • Temperatūras diapazons : Visi temperatūra
  • Izmērs : 10x23cm
  • Svars : 0.12kg
  • Materiāls : TPU
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Jauda : 2.5 L

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs