Noliktavā

Auto Aizmugurējā Sēdekļa Glabāšanas Soma Backseat Auto Organizators Multifunkcionāla Ādas Aizmugurējā Automašīnas Sēdekļa Organizators Automašīnas Salona Piederumi

(0)
€5.94 €12.63
Sku: w440308
Kategorijas: Interjera Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Izvēlētais Materiāls: Backseat auto organizators ir izgatavots no droša un izturīga PU āda, kas ir mīksta, colorfast, un mazgājami, un to var izmantot atkārtoti ilgi lietot.

2、Telpas Taupīšanas: Aizmugurējais sēdeklis auto organizators ir labs palīgs, lai palīdzētu jums savākt priekšmetus un saglabāt tos organizē.Un tas ir skaisti, ļaujot jūsu posteņiem tādā secībā.

3、Sapce Dalītāju: Aiz sēdekļa, automašīnas organizators ir telpu sadalītāji ideālu izmēru, kas ir piemērots vairumam audu, šūnu tālruņiem un tabletēm dažādu izmēru, un to var viegli uzglabāt jebkuru vienumu, kas ļauj jums, lai atrastu tos ātri.

4、Ērts, lai Instalētu: Auto sēdekļa organizators nav nepieciešams daudz laika, lai instalētu un izjaukt.Jūs varat viegli izvēlieties montāžas vietu, kā nepieciešams.

5、Plaša Izmantošana: Aizmugurējais sēdeklis auto organizators var uzglabāt papīra dvieļi, uzkodas, brilles, mobilo telefonu, maciņi, utt., top groove var nodot mobilos tālruņus, ērti aizmugurējā rindā skats.

Specifikācijas:

Materiāls: Āda

Stāvoklis: atzveltnes

Instalācijas veids: Āķa tips

Stils: Apturēšanu

Produktu Saraksts:

Auto Sēdeklis Organizators *1

Piezīme:

Produkta krāsas var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna Iestatījumus.

Sakarā ar atšķirību manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet starpība 1-2cm lielumā.

  • Materiāla Tips : Ādas
  • Dropshipping : atbalsts
  • Veids : Sēdekļa Atzveltnes Spilvenu
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs