Noliktavā

Auto Uzglabāšana Organizators Pārtikas Preces Organizators Automobiļu Interjera Piederumi Multi Nodalījumā Pret Nodilumu Izturīgs Auto Uzglabāšana Bin

(0)
€8.12 €14.24
Sku: w447363
Kategorijas: Interjera Piederumi
Krāsa:

Pilns apraksts

Apraksts:

【 IZTURĪGA KONSTRUKCIJA] aicina: Izturīga Konstrukcija Bagāžnieka organizētāja auto ir izgatavots no 600D Oxford auduma materiāls, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs un izturīgs, lai izmantotu.

【 VAIRĀKI NODALĪJUMI] aicina: Auto bagāžnieka organizators ir Sadalīta 3 lieli nodalījumi, ir vairākas ārējās kabatas, lai saglabātu no būtiskie punkti, kas organizēja un ātrai piekļuvei.Liela jauda, var turēt uzkopšanas piederumi, pārtikas preces, instrumenti, kabeļi, darbu, materiālu, sadzīves priekšmetu, utt.

【 FORDABLE] aicina: Auto auto organizators var būt mainīti, lai ietilptu liela vai maza ir transportlīdzekļu telpas un ērti ieloču prom, kad to neizmanto.

【 ROKTURI PAREDZĒTI] aicina: Auto uzglabāšana organizators ar pastiprinātu rokturi, pārnēsājamiem un ērti pārvadāt

【 UNIVERSĀLĀ] aicina: Izmērs: 37cmx32cmx58cm/14.57inchx12.60inchx22.83inch, Automašīnu uzglabāšanas kaste, lai lielākā daļa no transportlīdzekļa SUV, automašīnas, kravas Automašīnas u.c.Veikt automašīnas organizācija ir viegli un vienkārši.

Specifikācija:

Materiāls: 600D Oxford audums

Izmērs: 37cmx32cmx58cm/14.57inchx12.60inchx22.83inch

Komplektā Ietilpst:

1 Automašīnas Bagāžnieka Organizators

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

  • Materiāla Tips : 600d Oxford audums
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Veids : Bagāžnieka Kaste / Soma
  • Zīmola Nosaukums : SONONIA

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs