Noliktavā

5/10PCS 6 Collu Glow Stick Āra Avārijas Militāro Spīd Gaismas Kociņi, Pārgājieni, Kempings SOS Rīku Koncerts Puse Klubs Gaismas Stick

(0)
€6.05 €8.65
Sku: w469017
Kategorijas: Nometnes Un Pārgājieni
Krāsa:

Pilns apraksts

10pcs 6 Collu Āra Avārijas Svelme Sticks Ūdensizturīgs Koncerts Puse Gaismas Stick ar Āķi netoksisks Pārgājienu Tūrisma inventārs

Motīvs:

1. Āra Signalizācijas: luminiscences spīd no šīs kvēlojošs nūjas ir efektīvs veids, lai norādītu savu atrašanās vietu, ja veicat navigāciju pa tuksnesi ar komandas biedriem naktī.

2. Luminiscences Apgaismojums: tumšā vidē, viena gaisma, nūju var nodrošināt pietiekami daudz gaismas, lai palīdzētu jums lasīt vai labāk izprastu savu apkārtni.

3. Izbraukuma un Ārkārtas situācijām: Vai zaudējuši tuksnesī vai gaida glābējus, glow sticks var signalizēt par savu atrašanās vietu ar citiem komandas biedriem vai glābšanas personāla.

4. Daudzpusīga Lietošana: Šīs gaismas kociņi ir ideāls, lai ārkārtas situācijās, strāvas zudumiem, kempings, un personām.Viņi arī veikt lielas dāvanas, lai bērniem, kas apmeklē puses.

5. Augstas Kvalitātes: Šie svelme sticks ir spilgtas un ilgstošas, kas nodrošina līdz 12 stundām apgaismojums.Tie ir ūdensizturīgs, nav toksisks, un ugunsizturīgs drošas lietošanas laikā āra aktivitātēm.Šie svelme sticks nāk atsevišķi ietin izturīgs folijas iepakojumu ērtai transportēšanai un drošai glabāšanai.

Specifikācija:

Izmērs: garums 15cm/5.90 collas * diametrs 1.5 cm/collu 0.59

Krāsu(gaiši): Sarkana, Zila, Oranža, Zaļa, Rozā, Balta, Violeta (nav obligāts)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

10 x Spīd Gaismas Stienīši

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • izdzīvošanas komplekts : Avārijas Gaismas Stienīši
  • Svelme Sticks : Glow Stick Gaismas

Tagi: แท่งเรืองแสง ทหาร, glābšanas rīku sos kempings, glābšanas rīku militāro, militāro teltīm

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs