Noliktavā

29er XC275g 32mm Platums 20,5 mm Dziļums Asimetrijas Oglekļa MTB Kalnu Velosipēdu Riteņi Aploces Roue Vtt Mūža Garantija

(0)
€284.70
Sku: w4959
Kategorijas: Velosipēdu Daļām
Krāsa:

Pilns apraksts

Loka Specs

Izmērs

29ER

Izmantošana

XC

Bezkameru

Gatavs

Veids

Hookless

Dziļums

20.5 mm

Iekšējais/Ārējais Platums

27mm/32mm

ERD

598mm

Svara Ierobežojums

90kg

Svars

275±15g

Runāja Caurumu Leņķis

±7°

Ofseta

2mm

Runāja Spriedzi

≤145kgf

Riepas

2.1" ~ 2.6"

Riepu Spiediens

20-40psi

Vārsts

Presta vārsts

KĀDS IR ĶĪLIS NO DISKI

Mēs pievienot apli izciļņiem ap malu pie spieķi, un šī ideja iedvesmoja ķīļa kuģa.Ar ķīļa nostiprināšana, sānu stingrību mūsu riteņa loka ir palielinājies par 35%, un ietekmes pretestība ir uzlabota par 30%.

JAUNAJĀ BEZKAMERAS

Mēs izmantojam slīpums, lai novērstu riepu, kas ir starpība starp mūsu dizaina un tradicionālās dizains.

Kādi ir ieguvumi no šī projekta:

1.Pilna Laika Fiksētu :, Kad riepa iekrīt iekšā rampas, tā būs cieši valsts visu laiku un nevar pārvietot, kad pagrieziena.Tas var novērst gaisa noplūdi un samazināt ātruma zaudējumus.Tradicionālā veidā ir lai novērstu riepu ar mazu boss.Riepa būs saspringts tikai tad, ja tas ir bloķēts ar boss.Tāpēc, kad jūs ievadiet līkne, riepas var paslīdēt, un vēl sliktāk, tas var iztecēt tinte.

2.Lielāku Intensitāti:Mēs zinām, ka tikai tad, kad oglekļa šķiedras kļūst gludi, vai tā var sniegt pilnīgu spēlēt, lai tās sniegumu.Mēs izvairītos no boss dizains, jo boss dos šķiedras kārta strauji.Slīpu plakni konstrukcija padara oglekļa šķiedras vienmērīgu pāreju, kas var dot pilnu spēlēt ar maksimālu veiktspēju no oglekļa šķiedras un palielina saķeri starp slāņiem, no oglekļa šķiedras.

KĀPĒC LOKA TIKAI 21mm DZIĻUMS?

Lai iegūtu lielāku komfortu, mēs izvēlamies ultra-low 21mm dziļums.Mēs zinām, ka, ja dziļums no loka ir lielāks, arī uz priekšu stingrību loku ir vairāk, un komforts ir sliktāk.Parasti, jo mazāks dziļuma, jo sliktāka triecienizturība.

Iemesls, kāpēc mēs uzdrīkstēties izvēlēties 21mm dziļums ir tas, ka mūsu ķīļa struktūra izkliedējas stresa stāvokli ar spieķi loka, un ietekmi pretestības rādītājiem no mūsu loka ir uzlabojusies, nevis samazinās.

IEZĪMES PAINTLESS:

1.Spēcīgāka

Mūsu diski nāk no pelējuma, kā gatavo produktu.Salīdzinājumā ar tradicionālo procesu, nav nepieciešams, lai poļu, tāpēc sākotnējā epoksīdsveķu slāni, tiek saglabāts uz virsmas, un spēks ir stiprāks.

2.Nulles Resistanc

Jo oriģinālā, cieta epoksīdu sveķu slānis saglabājas uz virsmas, mūsu riteņi ir ļoti spēcīga izturība pret skrāpējumiem.

3.Vairāk texturethe

Oglekļa šķiedras tekstūru ir skaidri saskatāms ar neapbruņotu aci

4.Vieglāks

Ar PAINTLESS procesā nav nepieciešams krāsot, kamēr tradicionālie process ir iet cauri daudziem reizes glezniecības attieksmi, un lieko krāsu, palielinās svars.

5.Videi draudzīgs

Paintless, kas nav spēkā pēc ražošanas, piemēram, glezniecība, ūdens slīpēšana, utt.Tāpēc tas ir videi vēl draudzīgāks, nekā tradicionāli izgatavo diski.NĒ notekūdeņu emisiju visā procesā.

Decal:

Customzied 3D drukas Epoksīda sveķu decal,Jūs varat pielāgot burtiem, vai vienkārši modeļiem.Viens gabals ir arī gatavi pielāgot(Jums ir nepieciešams sazināties ar personāla pirmais)

Materiāls:

Izmanto maisījums Toray T700 un T800 oglekļa šķiedras

Loka Garantija: DZĪVES laikā/2 Gadi

Nosacījumi:

1. Ja kāds ražošanas defekts, kas rodas, 30 dienu laikā no iegādes datuma, GAISMU-BRAUKT ir pienākums aizstāt loka (- u) un samaksāt transporta izmaksas.Ja kādā ražošanas defekti, kas rodas pēc tam, kad mazāk nekā 31 diena , GAISMU-BRAUKT ir pienākums aizstāt loka (- u), un jums būs jāsedz transporta izdevumi.

2. Mēs varam nosūtīt jums smagāku versiju pēc mūsu ieskatiem.Ja mēs vairs ražošana loki-jūs pērkat, mēs jums jaunināt uz jaunāko līdzīga modeļa bez maksas.

3. Standarta garantijas programma nav nododamas un attiecas tikai uz sākotnējo pircēju.

4. Nekādu problēmu atrast garantija nomaiņa produktu apgalvoja, 7 dienu laikā pēc saņemšanas produkta aizvietošanas, citādi nomaiņa, produktu uzskata, ka ir atrisinātas.Garantijas periods ir balstīta uz sākotnējo iegādes datuma, un nav iespējams atiestatīt ar rezerves diski.

5. Šī Garantija segumu neattiecas:

a).Nepareizas montāžas vai tehniskās apkopes

b).Nepareizas lietošanas,bojājumu vai defektu, ko izraisījis avāriju, nejaušu bojājumu, siltuma kaitējumu

IEPAKOJUMA APRŪPE

Visi produkti ir jāiztur trīs pārbaudes pirms nosūtīšanas, un rūpīgi ietin EPE putu daudzslāņu plēves manuāli, un, visbeidzot, tos ievietot burbulis maisā, lai novērstu tos no kritiena tranzīta.

Kravu Politika

Starptautisko kravu pārvadājumu, ir sarežģīts process.Mēs ceram, ka jūs zināt:

1. Ievedmuitas nodoklis, nodoklis nav iekļautas preces cenu vai kravu pārvadājumiem.Lūdzu, konsultējieties ar muitas jūsu valsti, lai noteiktu šīs papildu maksas, pirms izsoles / iepirkumu.Šīs maksas parasti ir jāmaksā par kuģniecības uzņēmums, kas piegādātas preces, vai, ja jūs uzņemt preces, lūdzu, nejauciet tos pieprasīt papildu kravas.Turklāt, mēs neesam atbildīgi par jebkuru custom nodokļa / tarifa / pievienotās vērtības nodoklis (PVN)

2. Sakarā ar laika apstākļiem saistīti piegādes aizkavēšanos, mēs nevarēsim sniegt transportēšanas kompensāciju.

  • Iekšējais/Ārējais Platums : 27mm/32mm
  • Modeļa Numurs : XC29C32
  • dziļums : 20.5 mm
  • Svars : 275+/-15g
  • Apdare : Paintless
  • Materiāls : Oglekļa Šķiedras
  • ERD : 598mm
  • Vārsts : Presta Vārsts
  • Preces nosaukums : 29er Velosipēdu loka/gaismas gredzenu/velosipēdu loka 29
  • decal : Customzied 3D drukas Epoksīda sveķu decal
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Izmantošana : Kalnu Velosipēdi, XC/MOUBTAIN VELOSIPĒDS
  • Mērķis : VTT /MTB VELOSIPĒDU
  • Izmērs : 29inch/29er

Tagi: Platums

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs