Noliktavā

4gab Anti Vibrācijas Pēdas Pamatni, Veļas Mašīna Universālā Fiksētu Gumijas Kājām Mašīna Atbalstu Amortizatori Stāvēt Mēbeles Pēdas Pamatnes

(0)
€0.85 €1.81
Sku: w69632
Kategorijas: Mēbeles Aparatūras
Krāsa:

Pilns apraksts

Apraksts:

IEROBEŽOTA KUSTĪBA

Kad žāvētāju vai veļas mazgājamā mašīna ir pilnīgi kratīt, vai mēbeles ir pārcelts, viņi būs nepatīkami trokšņi.Šīs ērts un kompakts spilveni var efektīvi samazināt troksni, sev ērtu vidi, un novērstu kaimiņi sūdzēties.

VIEGLI UZSTĀDĪT

Iemesls, kāpēc šie paklāji ir tik labi nav atdalāma no to atvieglotu uzstādīšanu.Vienkārši ielieciet atbalsta kājām mēbeles un sadzīves tehnika uz paklāja, lai pabeigtu instalēšanu.

APTURĒT LĪDZ 94.7% NO VIBRĀCIJAS

Šie anti-shake piederumi var absorbēt līdz 94.7% no vibrācijas uz līdzena pamata, kas būs atšķirīgs, ja grīda ir nelīdzena.Citu komerciālo plastmasas vai gumijas grīdas paklāji nevar sniegt tāda paša līmeņa klusums vai kā šie paklāji.

LABĀ VĒRĪBU

Paaugstināt mēbeles un sadzīves tehnika ar dažu centimetru, lai atvieglotu tīrīšanu un atrast lietas uz grīdas, lai efektīvi novērstu mitruma un pelējuma.

Padoms: A Tipa 's iegrimis dziļums iekšējo gredzenu kāju paliktnis ir aptuveni 0,5 cm, un faktiskais augstums ir apmēram 3,5 cm, kas attiecas uz situāciju, kad kāju diametrs veļas mašīna vai ar sadzīves tehniku un mēbelēm ir mazāks par 4,7 cm.

Specifikācijas:

Materiāli: Gumijas+TPU

Krāsa: Pelēka

Izmērs: Kā Parādīts Attēlā

Pakete Ietver:

4 Gab. Anti-slīdēšanas Un Trokšņa samazināšanas Veļas Mašīna Kājām

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

  • Materiāls : Gumijas
  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Forma : Kārta

Tagi: anti vibrācijas kluči, veļas mazgājamās mašīnas, anti vibrācijas kājām, veļas mašīna, atbalstīt anti vibrāciju veļas mašīna

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs