Noliktavā

Nesamontēti VU9 Mini IN9 Nixie Cauruļu Skaņas Līmeņa Mērītājs Mūzikas Spektra attēlu Analizators Līmeņa Mērītājs

(0)
€1 029.03
Sku: w82470
Kategorijas: Mēbeles Aparatūras
Krāsa:

Pilns apraksts

Nesamontēti VU9 Mini IN9 Nixie Cauruļu Skaņas Līmeņa Mērītājs Mūzikas Spektra attēlu Analizators Līmeņa Mērītājs Produkta Apraksts

Funkcijas:

- Sākotnējā IN9 caurules mūzika līmeņa mērītājs, ar 3,5 mm AUX ieejas un mikrofonu, lai sasniegtu bezvadu uztveršanas, var saskaņota ļoti labi, ar lielāko daļu no kopējās audio ierīci, piemēram, mobilo tālruni, datoru, KOMPAKTDISKU atskaņotāju, vai skaļruņi un tā tālāk, ļoti piemērots mājas/adrese/studio audio sistēma, lai dinamiski izdaiļot jūsu dzirdes svētki.

- Pieņemt 2GAB IN9 Nixie caurules, oranžā gaisma jūtas mīksta un silta, ar spēcīgu vintage jūtas un var aizstāt ar IN13 caurules.Speciāli dizainu novirzes korekciju, viegli pielāgot displeja augstumu caurules gaismas staru atsevišķi.

- Atbalsts Iegūt regulēšana, augstums spektra displeja augstumu var iestatīt būs, 0dB stāvokli var noteikt pēc nejaušības principa, kad ieraksts ir nepieciešama.PASTIPRINĀJUMA iestatījums kontrolē mikrokontrolleru iekšējā digitālā regulēšana, nav fiziska kontakta ar ieejas audio signāls, tad nav ietekmes uz skaņas kvalitāti.

- Atbalsta jutīgums regulēšanas spektra sita ritmu var ātri iestatīt, lai pielāgotos dažādiem mūzikas stiliem.Parasti, lēns ritms atbilst lēnāku ritmu, rock, punk un citu fast-paced mūzika ir vairāk piemērota, lai ātrāk pārspēt.

- Atbalsta ACG un DB divi displeja režīmi:

* Jo ACG režīmā ievade, skaļuma un šūpoles, gaismas stars nav samērīgs.Ja ievades skaļums ir zems, šūpoles amplitūda gaismas stars ir liela, un, kad skaļums ir pakāpeniski palielinājies, šūpoles amplitūda pakāpeniski kļūst par mazu.Šajā režīmā nevar patiesi rādīt ievades līmenis, ne kostīmi profesionālo ierakstu reizes, bet ir piemērots cilvēkiem, ir regulāra dzirdes paradumiem.

* DB režīmā, šūpoles gaismas staru kūļa ir proporcionāls ieejas signālu.Šī displeja režīms ir piemērots dažas reizes, ka ir nepieciešams zināt reālo mūzikas līmenī, piemēram, ierakstu studijā, vai, ja testēšanas noteiktu trokšņa līmeni.

- Mini izmēra ar izsmalcinātu izskatu, noklusējuma foršs melns korpuss un rokturis, un tas ir aprīkots ar elegantu skaidrs, akrila korpusu un rokturi nomaiņa, var pilnīgi saskaņot ar audio ierīci, dažādu stilu un piemērots dažādiem scenārijiem.

Parametri:

- Audio ievade: Atbalsts stereo RCA, vai mikrofons uztveršanas

- Darba spriegums: 12VDC, 1A

Caurules modelis: IN9*2

- Darba spriegums IN9 caurule: 120V

- Gaismas sleja jutība & iegūt regulēšana: manuāla

- Iegūt režīmā: DB vai ACG (Uzmanību: DB ir parasti izmanto, lai reģistrētu gadījumos, ACG tiek izmantota lielākā daļa parasto reizes)

- Power on/off funkcija: atbalsta

- Izmēri (W*D*H): 85*85*145mm / 3.35*3.35*5.71"

Funkcijas:

- Bezpakāpju jutīguma regulēšana (KAVĒŠANĀS), var ātri iestatīt ritmu spektra pukstēšana, pielāgoties dažādiem mūzikas stiliem, parasti ir lēns ritms atbilst lēnāk pukstēšana, rock, punk un citu fast-paced mūzika ir piemērota ātrāk pukst.

- Bezpakāpju iegūt korekcijas (PEĻŅA), jūs varat iestatīt displeja augstums spektra, kas būs, vai kas savas 0dB stāvokli, ja ierakstīšanas vajadzībām

- Ieejas, tā atbalsta divu darba režīmi: mikrofons uztveršanas un LĪNIJAS

- Reklāmas aspekts: atbalsta DB, un ACG divi darba režīmi

- Atbalsta IN9 un IN13 caurules, ar novirzes korekciju, var pielāgot displeja augstums parametriem un kreisā spektra attiecīgi.

- Visus iestatījumus var saglabāt pēc power-off.

- Nāk ar burn-in funkciju režīmā, jaunas lampas.Tas ir ieteicams, lai sāktu mašīna ir 1-2 stundas.Uzkrāto aptuveni 100 stundas.Elektronu caurule var sasniegt vislabāko darba stāvoklī.

Paketē Iekļauts:

- 1 x Komplekts Mūzika Līmeņa Mērītājs

Piezīme: Montāžas ir nepieciešams.

Lietošanas instrukcijas:

Pēc preču saņemšanas, vispirms instalējiet caurules uzņēmēja un nostipriniet to ar skrūvēm.Instalējot, virzienā uz caurules, ir jābūt saskaņā ar simbols uz mātesplati.

REŽĪMS Funkciju Taustiņi:

- Vienu klikšķi: Izvēlieties LĪNIJAS vai MIC ieejas, to var ieslēgt ar shutdown valsts, un testi var iziet testa režīmu.

- Nospiediet un turiet 2 sekundes: Izvēlieties ACG vai DB režīmā.Zinu, mores par šiem diviem veidiem:

*ACG: Automātiska kontroles iegūt režīmā.Šī ir reklāmas metode, kas izmanto dinamisko kvadrātsakni audio kompresijas algoritmu.

* DB: Standarta DB režīmā.Reģistrācijas gadījumos, ievades signāls ir proporcionāls displeja augstums.

- Nospiediet un turiet par 4 sekundēm: Power off un visas gaismas ir izslēgtas.

Ar Pogām " Funkcijas:

- KAVĒŠANĀS: Izmanto, lai uzstādītu pukstēšana no gaismas ātruma stars, kuras var pielāgot atbilstošu ātrumu atbilstoši ātruma jūsu mūziku.Tā būs labāk vizuāli.Ieteikums: lēnai mūziku, regulēt tā ātrumu lēnāk, un ritmisku mūziku, regulēt tā ātrumu ātrāk.Visi iestatījumi tiek parādīta reālā laikā, un atsauces signālu ievades audio signāls.Lūdzu, pārliecinieties, vai ievades mūziku, koriģējot.

- IEGŪT: Izmanto, lai uzstādītu iegūt no ievades signāla.Šis pieaugums uzstādījums netiek koriģētas, izmantojot potenciometrs, lai samazinātu audio signālu izmantojot pretestību.Šī metode ir zināma ietekme uz skaņas avots.Tas ir, koriģējot ar iekšējo digitālā kontrole no MCU.PEĻŅA ir potenciometrs nav fiziska kontakta ar ieejas audio signāls.Tāpēc, ka ietekme uz audio signāls ir 0, kas ir digitālo palielinājumu.Caur šo GAIN rokturi, jūs varat iestatīt pukstēšana diapazonā no gaismas staru.Ja ievades signāls ir pārāk mazs, gūt var palielināt pareizi.Ja signāls ir pārāk liels.Jūs varat arī samazināt peļņu, attiecīgi.Īsāk sakot, lietotāji var iestatīt dienas gaismas lampa kolonnas optimālu pukstēšana diapazonā.Turklāt nepieciešams, lai reģistrētu, jūs varat arī iestatīt savu 0dB nostāju.Ērti pārraudzīt recording volume (ieraksta skaļums.

  • Izcelsme : Kontinentālās Ķīnas
  • Ieslēgšanas/izslēgšanas funkcija : atbalsts
  • Audio Ieejas : Atbalsta stereo RCA, vai mikrofons uztveršanas
  • Garantijas laiks : 1 Gads
  • Preces nosaukums : mūzika līmeņa mērītājs
  • Darba spriegums IN9 caurule : 12v
  • Krāsa : Melns
  • Izmēri (W*D*H) : 85*85*145mm / 3.35*3.35*5.71"
  • Svars : 0.45kg
  • Modeļa Numurs : 67833
  • Manuāli : Gaismas kolonnu jutība & iegūt korekcija
  • Iegūt režīmā : DB vai ACG
  • Izcelsmes vieta : Ķīna, Ķīna
  • Darba spriegums : 12VDC, 1A

Klientu Atsauksmes

Jūsu Grozs (0)

Jums nav priekšmetus jūsu grozs